Het meubilair van tweakers.

Door verleemen op donderdag 4 juli 2013 18:35 - Reacties (57)
Categorie: -, Views: 6.846

Misschien dat anderen dit herkennen, maar dr zit hier een vaste kern op tweakers van forumers en leden die altijd en overal mee discussieren, zonder eigenlijk interresse te tonen om alles wat niet in hun straatje past af te doen als niet toepasselijk of onzin, om dan even maar voor die andere 3 miljoen unieke bezoekers dat tweakers rijk is te bepalen wat hier kan en niet kan.

Laten we maar eens officieel de vinger op de zere plek gaan leggen.. (dan hebben we dat gehad)

Ik heb dat al zo lang als ik op tweakers zit. Iedere keer als ik ergens een topic begin heb je van dat meubilair dat de hele dag in alle topics zit te forummen en alleen maar negatieve opmerkingen maakt en daar zitten vaak dan de mods tussen. Alles wat ik zeg is blijkbaar vaag en dr worden gewoon dingen verdraaid, als ik links zeg beweren ze dat ik rechts heb gezegd. ( terwijl je t verdorie gewoon na kunt lezen)

Eerlijk gezegd, en misschien ben ik para, maar ik zit al vanaf t begin dat internet legaal is in nederland op sites ( in 1996 ben ik al een keer op tv geweest met een interactieve kunst site)

Volgens mij zijn er gewoon een paar mensen die net als ik vanaf t begin actief waren en dat dat toen al niet lekker zat of zo. En ja sommigge hebben na 17 jaar gewoon carriere gemaakt.
En ja rara op welke site komen nu al die designers, iters en kunstenaars samen...
En dan lekker annoniem gaan stoken natuurlijk.

Ik doe gewoon mijn ding, en dr zijn gewoon minder mensen die echt actief zijn, met een eigen mening, maar om nou te zeggen dat ik de enigste ben. Dr zijn wel een half miljoen verleemens op internet.

Maar misschien stuiten die allemaal op dit soort weerstand.
Ik in ieder geval heb al jaren geleden geleerd me dr niks van aan te trekken en mijn activiteiten te spreiden zodat als er ergens weer iemand wat blokkeert alles braaf redundant ( in de cloud ) aanwezig is.

Dat was dus ook het hele idee van deze blog hier, een portal naar wat ik doe en wat over al en nergens op internet staat en waarvan ik t nog steeds de moeite waard vind om met anderen te delen.

Er zijn complete volksstammen die wat ik doe wel leuk vinden, maar ja, als dr iedere keer weer iets onderuit gehaaald word door iedere keer weer die zelfden die toevallig de scepter zwaaien krijgen de mensen die niet 24 uur, maar wat incidenteler online komen natuurlijk niet de kans om ergens op in te gaan en dan lijkt t net alsof iedereen tegen me is.. Zelfs al was 90% van tweakers tegen mij, ( wat sommigge mensen anderen graag willen laten denken ) dan nog blijven er op 2000 vieuws gemiddeld 200 die het wel leuk vinden wat ik doe. Afgezien daarvan kan ik op mijn youtubekanaalen zien hoeveel, en waarvan mijn filmpjes bekeken worden, en ik kan je vertellen dat als ik 3000 views heb, zoals bv met konijntje naar de supermarkt, dat dr dus mensne zijn van tweakers, die en eerst op een topic van me geklikt hebben ( waar de naam verleemen achter staat) daarna een tkstje lezen ( waar weer verleemen staat) en dan nog een keer moeten klikken op een beeld van een man met een konijn in zn tas om t filmpje te kunnen zien. En dan blijken van de 2000 vieuws op youtube 3 kwart van tweakers te komen.

En wat staat er dan in de reacties? Juist ja, die vier a vijf die je de hele tijd overal tegen komt die alleen maar negatief kunnen doen.

En dan kijk je wat ze zelf bijdragen en dan hebben ze zelf nog nooit wat geschreven of gedaan.

Zo nu kan en mag iedereen gal gaan spuwen. Dit is t officiele topic waar dat mag.
Hopelijk dat mensen nu wat meer ontopic blijft in mijn andere blogs in plaats van met die die eeuwige jij deugt niet discussies de boel te vervuilen.

Volgende: 2 dozen uit 1998 07-'13 2 dozen uit 1998
Volgende: Muziek maken op je iPad 07-'13 Muziek maken op je iPad

Reacties


Door Tweakers user Junia, donderdag 4 juli 2013 18:50

War of the tweakblogs? :P
Maakt kleine verwijzing naar het blog dat om 18:06 is gepost

Edit: Om toch maar meer te posten dan een enkele zin als reactie op je blog.

De term meubilair vind ik redelijk pakkend in deze context. Veel tweakers die al langer actief zijn raken het na een tijd gewoon beu dat er een flinke groep mensen is die komt aanzetten met:
"Hij doet het niet, los het voor mij op, ik weet niet wat google is en ik ben niet van plan erachter te komen wat dat is".

De manier waarop er kan worden aangegeven dat deze persoon eerst de regels door dient te nemen en zelfstandig onderzoek moet doen zou iets minder genuanceerd kunnen, echter begrijp ik met regelmaat wel waarom sommige tweakers zo kortaf doen.

Je hebt ook het tegenovergestelde, zo zijn er genoeg mensen die alsnog in voorgenoemde situatie te hulp schieten waarbij ze het bijna er voor over hebben om langs te gaan bij diegene om te helpen bij het installeren van Office.

Tja, op een site zoals tweakers met zoveel gebruikers zul je altijd uitersten hebben. Misschien komt het wel doordat tweakers (open deur) affiniteit heeft met veel techneuten, waarbij het stereotyperende 'anti sociaal' bevestigd wordt?

Ik probeer me er over het algemeen niet mee te bemoeien.... arguing on the interwebz etc.

Bovenstaande heeft betrekking op nieuwe 'help mij' posts op het forum van tweakers. Niet met de reacties op tweakblogs.

[Reactie gewijzigd op donderdag 4 juli 2013 19:09]


Door Tweakers user phex, donderdag 4 juli 2013 19:02

Als het meubilair zegt dat een scheet stinkt, dan is het meestal ook zo.

Maar ff serieus wat is je punt? Dat mensen het niet met je eens zijn en dat dan posten? Is dat niet het doel van een blog? Als je jouw mening op internet zet en mensen zijn het er niet mee eens dan krijg je dat inderdaad te horen.

Nu is niet iedereen even netjes met zijn/haar woordkeuze, maar je kan ook gewoon je conclusie trekken en dat hier niet de doelgroep voor de jouw gecreŽerde content zit.

Als je een computer gebruikt ben je niet per definitie een Tweaker. En andersom zijn niet alle Tweakers dezelfde type eletronicagebruikers.

Focus wat meer op je Youtube kanaal als die wel loopt, je hebt daar een veel bredere doelgroep.

Door Tweakers user T.C, donderdag 4 juli 2013 19:11

Junia schreef op donderdag 04 juli 2013 @ 18:50:
War of the tweakblogs? :P


Maakt kleine verwijzing naar het blog dat om 18:06 is gepost
Er lijkt inderdaad een oorlog gaande tussen MarcoTM en de mensen die zo erg van slag raken dat een Valiumpje of Diazepammetje de enige remedie is.

Tweakblogs zijn inderdaad niet alleen voor tweaker gerelateerde zaken, maar 26 blogs in een maand of 2 over zaken die aan autisme gerelateerd zijn, is misschien een beetje veel.
Natuurlijk is het dus vrij aan iedereen met voldoende karma om een tweakblog te maken, de vraag is alleen: moet dat dan ook altijd en vooral moeten het er zoveel zijn.

Misschien moet er voor mensen die zich storen een filter krijgen om blogs te verbergen.
Dan kan ik die van mensen die zeuren ook verbergen.

Door Tweakers user Junia, donderdag 4 juli 2013 19:14

phex schreef op donderdag 04 juli 2013 @ 19:02:

Als je een computer gebruikt ben je niet per definitie een Tweaker. En andersom zijn niet alle Tweakers dezelfde type eletronicagebruikers.

Focus wat meer op je Youtube kanaal als die wel loopt, je hebt daar een veel bredere doelgroep.
Naar mijn weten maakt het toch weinig uit of iemand tweakergerelateerde content in diens blog wil opnemen? Als ik nu zo in de laatste 5 blogs kijk dan zie ik:

- Iemand moet erg lang aan ťťn stuk door gaat werken
- Iemand die zijn genuanceerde beklag doet over MarcoTM's blogs.
- TweakNerdRoman!
- Ubuntu als windowsvervanger
- Scheren

Ik zou zelf ook liever enkel technische dingen terugzien, echter snap ik best dat mensen blogs gebruiken voor andere doeleinden, ook al mogen ze soms er erg 'doelloos' uitzien.
T.C schreef op donderdag 04 juli 2013 @ 19:11:
[...]
Misschien moet er voor mensen die zich storen een filter krijgen om blogs te verbergen.
Dan kan ik die van mensen die zeuren ook verbergen.
Geniaal idee :P Misschien tweakers 8.0?

[Reactie gewijzigd op donderdag 4 juli 2013 19:50]


Door Tweakers user Junia, donderdag 4 juli 2013 19:16

Te snel gepost i.p.v. edit gebruikt

[Reactie gewijzigd op donderdag 4 juli 2013 19:22]


Door Tweakers user T.C, donderdag 4 juli 2013 19:55

Junia schreef op donderdag 04 juli 2013 @ 19:14:


T.C schreef op donderdag 04 juli 2013 @ 19:11:
[...]
Misschien moet er voor mensen die zich storen een filter krijgen om blogs te verbergen.
Dan kan ik die van mensen die zeuren ook verbergen.

Geniaal idee :P Misschien tweakers 8.0?
Kan dat niet iets eerder?

Door Tweakers user verleemen, donderdag 4 juli 2013 19:57

phex schreef op donderdag 04 juli 2013 @ 19:02:
Als het meubilair zegt dat een scheet stinkt, dan is het meestal ook zo.

Maar ff serieus wat is je punt? Dat mensen het niet met je eens zijn en dat dan posten? Is dat niet het doel van een blog? Als je jouw mening op internet zet en mensen zijn het er niet mee eens dan krijg je dat inderdaad te horen.

Nu is niet iedereen even netjes met zijn/haar woordkeuze, maar je kan ook gewoon je conclusie trekken en dat hier niet de doelgroep voor de jouw gecreŽerde content zit.

Als je een computer gebruikt ben je niet per definitie een Tweaker. En andersom zijn niet alle Tweakers dezelfde type eletronicagebruikers.

Focus wat meer op je Youtube kanaal als die wel loopt, je hebt daar een veel bredere doelgroep.
Het gaat om die 20 lange termijnsleden en die 10 mods die werkelijk alles wat je zegt downmodden omwillen van het downmodden. van die mensen die op een topic reageren met teksten als ik heb hier geen verstand van en het is ook helemaal geen interresant topic voor de mensen op tweakers, om dan maar gelijk unaniem voor alle andere mensen op tweakers te mogen bepalen dat ergens maar een slotje op moet omdat die 5 ( die in de eerste dag al 10 keer hebben geroepen dat ze t niet begrijpen blijkbaar voor het interressegebeid van de rest van de wereld staan.

Ik heb even een periode gehad op de frontpage waar ik in een jaar misschien wel 300 reacties in verschillende nieuwsposts heb gegeven die Alle 300 zijn downgemod.

Ik heb t zelfde op youtube, van die gastjes die elke video 10 minuten nadat t geplaast is een duimpje naar beneden geven.

Ik heb zelfs een complete oorlog achter de rug met 2 trolls op youtube die gewoon ff 20 verschillende accounts aan maken om dan niet alleen de boel vol te spammen maar ook 3 kanalen uit de lucht hebben gehaald door ff lekker met die 20 fake accounts een aantal filmpjes te melden van oh, verleemen zit in beeld zonder tshirt aan.
( en dan ff mer die zelfde fake accounts komen melden dat zij daar achter zaten ( bv teamzombie)
Het zijn altijd de zelfden, en ze komen allemaal uit die tweakers/ fok hoek.
Ik ben ook niet de enige die daar last van heeft gehad. We hebben al met 3 youtubers aangifte bij de politie gedaan, maar ja, hoe pak je iemand die met ontelbare anonieme accounts zit te spammen, iemand die duidelijk meer dan gemiddelde kennis over computersystemen heeft.

Het is een van de redenen waarom ik tegenwoordig niet 1 centrale maar wel 10 verschillende youtube accounts heb want die aanvallen komen alleen als een kanaal lekker draait. Nu draait geen van de kanalen lekker. Iedere keer als er meer dan 200 mensen per filmpje kijken komen de anonieme dreigementen weer en ga ik weer even op een ander kanaal over.

Vandaar dus de tweakblog. Hier staan alleen de links naar de filmpjes. Dr is hier geen mod die ff lekker mn vlog de nek om kan draaien. En voor elk youtube kanaal dat iemand laat verwijderen zet ik er doodleuk 2 mirrors terug.

[Reactie gewijzigd op donderdag 4 juli 2013 20:06]Door Tweakers user masauri, donderdag 4 juli 2013 20:55

Ik zou het ook wel appriceren als de tweakblog kant is aardig onder handen genomen word en is wat meer opties krijgt zoals boekmarking van bepaalde blogs of aan kunnen duiden om een melding te krijgen als er een nieuwe blog van een bepaald iemand is enz.
Der zijn nog zoveel mogelijkheden die je kan uitwerken hiermee. Dat miste ik wel in het hele tweakers 7.0 gebeuren, alles ging naar de nieuwe hoofdsite. Deels begrijpelijk maar niet helemaal. Daardoor lijkt het wel alsof de blogs het zwarte schaap van de site is.

Door Tweakers user GrooV, donderdag 4 juli 2013 21:02

Pfff 200 dit 3000 dat 2000 hier 90% zus 10% zo 20 accounts daar 2 mirrors aan de overkant. Probeer je jezelf te bewijzen of zo?

Je maakt gewoon crappy wazige blogs, deal with it!

[Reactie gewijzigd op donderdag 4 juli 2013 21:03]


Door Tweakers user BeefHazard, donderdag 4 juli 2013 21:22

GrooV schreef op donderdag 04 juli 2013 @ 21:02:
Je maakt gewoon schijtblogs, deal with it!
FTFY.


Door Tweakers user Biersteker, donderdag 4 juli 2013 21:50

"Antwoord den zot naar zijn dwaasheid niet, opdat gij ook hem niet gelijk wordt"

Door Tweakers user verleemen, donderdag 4 juli 2013 22:25

GrooV schreef op donderdag 04 juli 2013 @ 21:02:
Pfff 200 dit 3000 dat 2000 hier 90% zus 10% zo 20 accounts daar 2 mirrors aan de overkant. Probeer je jezelf te bewijzen of zo?

Je maakt gewoon crappy wazige blogs, deal with it!
Mezelf bewijzen?
Een beerje youtuber haalt makkelijk tussen de 60.000 en 150.000 views per dag. En dan heb ik t over nederland. De engelstalige blogs trekken soms gewoon anderhalf miljoen kijkers op 1 filmpje. Ik ben wat dat betreft helemaal onbetekenend. De enige plek waar ik herkend wordt is op de DYTG en heel incidenteel als ik uit ga in amsterdam, maar ik kan nog steeds totaal ongestord door de supermarkt lopen hoor.
Ik zit ook helemaal niet te wachten op honderduizenden abbonees, dat Zijn toch alleen maar meelopers en nobrainers. Ik ben hastikke gelukkig dat ik met de dingen die ik maak gemiddeld maar 300 mensen echt bereik, maar dat zijn wel die 300 die je uiteindelijk bij meerings gaat tegenkomen en die je verjaardag onthouden of na een jaar nog weten dat je en filmpje over een bepaald onderwerp hebt gemaakt.

Ik ben een hobbyist dr valt helemaal niks te bewijzen. Ik klaag puur over die etters die andere mensen t licht in de ogen niet gunnen. Ik heb hier gewoon een klein blogje met een paar geinterreseerden, dat zou helemaal geen probleem moeten zijn, maar oo de een of anderen manier denken bepaalde mensen in die 1 a 2 duizend vieuws een gevaar te moeten zien dat zo snel mogelijk de kop in gedrukt dient te worden. Voor mij is dat veel, maar dat is alleen maar iets lokaals. Het is gewoon flink klote dat je in een klap een bepaalde commune van geleiksoortig denkende mensen kwijt raakt omdat met leuk vindt om met een tiental fake accounts klachten tegen je kanaal ingediend te krijgen zodat youtube denkt te moeten ingrijpen.. En dan achteraf van die pmmetjes sturen op tweakers van hey, we hebben je kanaal stuk gemaakt. ( wat ze dus nu niet meer gaat lukken)

Mijn eerste youtube kanaal, engelstalig, 350.000 vieuws in 4 jaar tijd, effe lekker onderuit gehaald. Mn 2de kanaal, 150.000 vieuws in 1 jaar tijd, boem weer gekaapt, derde kanaal 80.000 vieuws. Voem, weg, honderden filmpjes verloren. Iedere keer als het dreigde succesvol te worden kwamen die berichtjes op youtube en tweakers en fok en hey, we gaan je aanpakken..
En ik heb t dus niet over mij alleen he, ik ken minstens 4 youtubers persoonlijk die diezelfde shit aan hun broek hebben als ik.

En dus heb ik gewoon een stuk of 10 kanalen tegelijkertijd nu, dat kost ze iets te veel moeite.

[Reactie gewijzigd op donderdag 4 juli 2013 22:37]


Door Tweakers user Alexxxxxxxxxx, donderdag 4 juli 2013 22:26

Waarom heb je er geen filmpje bij?

Door Tweakers user GrooV, donderdag 4 juli 2013 22:59

verleemen schreef op donderdag 04 juli 2013 @ 22:25:
[...]
cijfer geblaat over hoe bescheiden je bent hier
Als je het niet zint ga je toch ergens anders heen, ik snap heel je probleem niet.

Door Tweakers user firebird_1979, donderdag 4 juli 2013 23:41

GrooV schreef op donderdag 04 juli 2013 @ 22:59:
[...]


Als je het niet zint ga je toch ergens anders heen, ik snap heel je probleem niet.
Als het hem niet zint om afgezeken te worden? De meeste mensen zou dat niet zinnen, waarom zou hij anders zijn?

Het systematisch afzeiken van mensen omdat wat ze posten een bepaalde minderheid op Tweakers hen niet aanstaat, die mensen zouden hun heil ergens anders moeten zoeken. Sinds wanneer bepaalt een handjevol users wat andere users wel of niet over mag posten?

Dat is je reinste censuur en gebeurt in landen als Iran e.d.

Maar goed, dat groepje uber-tweakers denkt de waarheid en de controle over tweakblogs in pacht te hebben,,,

Door Tweakers user himlims_, vrijdag 5 juli 2013 00:04

gast; fuck the haters! can't win 'm all :+

onmogelijk om iedereen tevrede te houden, en t.net is qua publiek en doelgroep de laatste jaren ook veranderd (oa door website van het jaar).

mooie van de tweakblogs vind ik de vrijheid; staat los van t.net en dus kan ieder onderwerp/filmpje/prestatie/kunstje/mening/gezeik/youtube etc. getoond worden.

Het is immers een (persoonlijke) blog. keep up the good work

Door Tweakers user T.C, vrijdag 5 juli 2013 01:11

Zucht..... laten we het er op houden dat er 10 soorten Mensen zijn:
De mensen die van Marco's blogs houden, ik zou zeggen: Enjoy!
Daarnaast zijn er mensen die niet van Marco's blogs houden, ik zou zeggen: doe een mentale 404 blog not found!

Voor mij persoonlijk zijn de Blogs niet interessant, maar ik stoor me daar niet aan.
Andere mensen storen zichzelf eraan en hun reacties storen mij.

Zelf lijd ik aan ASS en ben regelmatig door mensen voor raar en gek versleten.
Dat heeft voor mij een grote impact gehad, ookal dacht ik toen van niet.
Nu jaren later heb ik nog steeds veel verdriet en pijn door dit verleden.
Vraag jezelf aub af of het nodig is om mensen vanwege een blog de vernieling in te praten.

Ook Marco die aan een Autistisch Spectrum Stoornis lijdt is en blijft een mens die met respect beha deld dient te worden.

Door Tweakers user -RetroX-, vrijdag 5 juli 2013 08:46

Ok... dus.... en nu?

Door Tweakers user Kinger7, vrijdag 5 juli 2013 09:39

Ik ben geen van de lezers die negatief is op al je blogs. Ik ben een van de niet lezers (dit was de eerste die ik helemaal af heb kunnen lezen) van je blog. Jouw blogs spreken me totaal niet aan, en ik skip er altijd gewoon overheen.
Ik snap echter wel waar de ergernissen van verschillende tweaker vandaan komt. Het blog van de TweakNerdRoman spreekt mij ook niet aan, hier skip ik die 2x per maand gewoon netjes overheen. Maar het blog dat jij schrijft komt met een veel grotere regelmaat uit. En dan gaat mijn instelling van "Oh, daar heb je TweakNerdRoman weer" naar "Nu heb ik wel genoeg van die verleemen, dat hij eens een andere site lastig gaat vallen".
Dit geeft mensen nog steeds niet het recht om er voor te zorgen dat je youtube accounts geblokkeerd worden.

Ik vind het zeer fijn dat je zelf een blog geschreven hebt over dit probleem voor jouw, geeft mij de mogelijkheid om te reageren zonder offtopic te gaan op een van je andere blogs. Op toekomstige blogs van jouw zul je mij dus niet zien, maar dat wil niet zeggen dat iedere keer dat jij een blog post ik me niet een beetje meer erger. Niet aan jouw, maar aan het feit dat Tweakblogs geen optie heeft om te filteren op blogs.

Door vrijheid_van_meningsuitin, vrijdag 5 juli 2013 10:11

Ik ben echt benieuwd wat nu die weerstaand oproept. Want ik voel het ook, alleen bij mijn zie ik boven in verleem staan en besluit op het rode kruisje te drukken. Het is niet het onderwerp, tenminste niet omdat het niet een technisch onderwerp is. Want dan zouden een hoop andere blog ook tegen de zelfde weerstand op moeten lopen.

Sommige zeggen dat het vanwege een lage kwaliteit komt. Maar zijn blogs zijn niet van een lage kwaliteit. Ja er is niet altijd heel veel tekst, maar wel zelf gemaakte filmpjes. Oke, ik denk niet dat Lucas, Spielberg of Adams zich zorgen moeten gaan maken om hun baan, maar er wordt duidelijk tijd gestoken. Als ik dan soms blog zie waarin iemand vijf liedjes linkt, dan staan verleem blog hier toch een stuk boven.

De enige keer dat ik hier de zelfde soort weerstand heb gezien was bij de blogs van Niak (Kain) maar dat kwam omdat er een zeer heftige godsdienstige discussie ontstond die veel mensen niet op een beschaafde manier kunnen voeren.

Nogmaals ik probeer hier echt een open vraag te stellen wat het is aan verleem blog dat zo veel of zo een heftige reactie oproept bij een aantal leden.

Door Tweakers user ChristiaanColi, vrijdag 5 juli 2013 10:12

Ik vind het wel sneu. Aandachtvraagerij A.K.A breezersletje en dat voor een vent van 30(?).

Door Tweakers user marcop23, vrijdag 5 juli 2013 10:37

Ik volg je mening sowieso niet. Reacties op de frontpage worden bij jou altijd downgemod, zeg je. Ik reageer een heel stuk minder dan jij, maar reacties waar ik moeite voor gedaan heb en waarvoor ikzelf +2 zou geven zijn vaak ook +2. Als ik een teruglees en hij heeft +1, dan lees ik hem soms door en denk ik, ja, ik zou daar toch ook wel +1 voor geven.

Ook heb je het over YouTube kanalen die 'kapotgemaakt' worden. Hoe zie je dat voor je? Een paar trololo guys die rare reacties sturen die totaal in het niets vallen met duizenden viewers, of mensen die jouw geheime vraag raden omdat die simpel is en dat alles verwijderen oid?

Ik volg een paar YouTube kanalen die best veel abbonees hebben, zeg > 200.000, kijk maar eens naar de kanalen periodicvideos of Grant Thompson. Ook daar herken in jouw YouTube gerant, als in 'kapotmaken', totaal niet.

Ik denk gewoon dat je moet accepteren dat je aparte vreemde filmpjes maakt, en dat mensen het grappig vinden om daarop te reageren.

Door Tweakers user gebruikershaes, vrijdag 5 juli 2013 11:44

Voordat ik keek naar de auteur, maar wel het hele verhaal gelezen had wist ik al dat jij dit was. Waarom? Omdat ik persoonlijk het erg oninteressante blaat vind waar je over blogt. En ik reken mijzelf niet tot "meubulair" waar je over spreekt. Dus ik weet niet of je kan zeggen dat er een ahndje vol mensen er op uit zijn om jou te pakken oid.

Maar goed we zijn allemaal mensen met verschillende interesses. Jij vindt dit leuk om te doen, anderen weer niet. Daar moet je gewoon mee leren leven en hetgeen blijven doen wat jou gelukkig maakt ongeacht de haters.

Door Tweakers user RoadRunner84, vrijdag 5 juli 2013 12:49

Gewoon doorbloggen.

Er zijn altijd mensen die het er niet mee eens zijn, persoonlijk vind ik dat niet zo'n probleem, als er inhoudelijk gereageerd wordt op hetgeen in de blog beschreven staat.
In dit geval zou iemand bijvoorbeeld die 10% in twijfel kunnen trekken, of zich afvragen waarom je denkt dat het een groep van 30 tweakers is die de pik op je heeft. Anderszijds kunnen mensen aangeven dat het "risico" van een blog is, dat je negatieve reacties kunt krijgen. Dat zijn in feite allemaal legitieme reacties (in mijn ogen), al kan je er niet altijd iets mee.

Als jij er lol in vindt om een blog te maken, doe het dan gewoon. Zolang er inhoud in zit kan dat prima. En ik denk dat dat ook het geval is. Hopelijk kan je ook positieve reacties tegemoet zien.

Door Tweakers user supreme tweaker, vrijdag 5 juli 2013 14:28

Het is niet dat mensen er op uit zijn om JOU onderuit te halen. Mensen hebben in het algemeen gewoon een hekel aan wazige blogs van zichzelf te serieus nemende mafketels. En dat wil "men" dan van "hun" internet af hebben.

Maar goed; Wat mij betreft heb je alle recht om te bloggen maar als er ruimte is om te reageren, zul je ook aangesproken worden op de kwaliteit van je producties. Iedereen op internet is een criticus. De een is daar subtieler in dan de ander.

Door Tweakers user Tsurany, vrijdag 5 juli 2013 15:40

Het ligt in dit geval volledig aan jou. Jij wilt niet in zien dat je op sommige momenten gewoon flink verkeerd bezig bent, anderen tegen de schenen schopt en jezelf verheven voelt. Je hebt geen enkele vorm van zelfreflectie en dat zou je nu onderhand wel eens ontwikkeld mogen hebben.

Door Tweakers user WoutervOorschot, vrijdag 5 juli 2013 17:57

Volgens mij is dit beledigen van moderaters ofzo, is dat niet genoeg om het account te verwijderen?

[Reactie gewijzigd op maandag 8 juli 2013 18:15]


Door Tweakers user Kain_niaK, vrijdag 5 juli 2013 18:12

Verlemen, wat men ook van je mag vinden. Je mag er zijn!
Ik doe alvast mijn plicht: kai-n_n-iak en de output van zijn kop: Ik steun Marco TM!
:P

Boks rare dikke :+

ps: geef je konijn een wortel van me ;)
Die gast die zo zuur over je bezig is is waarschijnlijk een typ dat straks van frustratie zijn hond een schop geeft. :(

[Reactie gewijzigd op vrijdag 5 juli 2013 18:12]


Door Tweakers user drainor, vrijdag 5 juli 2013 18:19

Verleeemen ik denk een oplossing voor het probleem zal zijn dat je een plaatje kiest zodat mensen dan je blog kunnen herkennen op de frontpage(soort van billboard reclame).
Hierdoor kunnen mensen jou negeren die jou blogs niks vinden, en mensen die jou blogs leuk vinden kunnen makkelijker je volgen.
Hierdoor kan veel van al dit irritante gedoe voorkomen worden.

[Reactie gewijzigd op vrijdag 5 juli 2013 18:19]


Door Tweakers user verleemen, vrijdag 5 juli 2013 18:23

Niak schreef op vrijdag 05 juli 2013 @ 18:12:
Verlemen, wat men ook van je mag vinden. Je mag er zijn!
Ik doe alvast mijn plicht: kai-n_n-iak en de output van zijn kop: Ik steun Marco TM!
:P

Boks rare dikke :+

ps: geef je konijn een wortel van me ;)
Die gast die zo zuur over je bezig is is waarschijnlijk een typ dat straks van frustratie zijn hond een schop geeft. :(
Boks terug:)

Jah supreme ( de naam al ) tweaker en tsurany zijn 2 leden van dat meubilair waar ik het over heb. De antwoorden die ze hier geven zijn regelrechte copieen van wat ze al eerder gepost hebben. Het is gewoon lucht zonder enige bronvermelding whatsoeever en het heeft ook maar 1 doel. Anderen in kwaad daglicht zetten. Niet met argumenten, maar met bluff.

[Reactie gewijzigd op vrijdag 5 juli 2013 18:38]


Door Tweakers user Tsurany, vrijdag 5 juli 2013 21:02

Stel je niet zo aan kleuter. Jij liep dr grootste onzin over autisten op het forum te plaatsen, was totaal niet tot reflectie in staat en kon enkel over je eigen superioriteit praten. Vind je het gek dat mensen zo op je reageren. Als zo veel mensen zeggen dat je onzin uitkraamt moet je toch eens naar jezelf kijken.

Ik snap niet waarom je nu opeens begint over argumenten, bronvermelding en bluf maar je hebt het weer eens niet begrepen.

Door Tweakers user JossKp, vrijdag 5 juli 2013 21:23

Ga zo door! het is jouw blog, jouw verhaal. Aan ons de keuze om het te lezen. Aan ons de keuze om commentaar te geven, in welke vorm dan ook. Bij deze:

Ik vind je blog waardeloos!

Door Tweakers user verleemen, vrijdag 5 juli 2013 23:30

Tsurany schreef op vrijdag 05 juli 2013 @ 21:02:
Stel je niet zo aan kleuter. Jij liep dr grootste onzin over autisten op het forum te plaatsen, was totaal niet tot reflectie in staat en kon enkel over je eigen superioriteit praten. Vind je het gek dat mensen zo op je reageren. Als zo veel mensen zeggen dat je onzin uitkraamt moet je toch eens naar jezelf kijken.

Ik snap niet waarom je nu opeens begint over argumenten, bronvermelding en bluf maar je hebt het weer eens niet begrepen.
Flame, flame, flame, flame neerbuigend en flame.
Precies zoals ik het in deze blog verteld heb. Het enige wat jou interreseert is dan je me de stront in kan trappen, ongeacht of je nou geloofd wat je zegt of niet.

Als ik vandaag zeg dat ik een autist ben zeg jij dat ik autisten beledig

Als ik morgen zeg dat ik geen autist ben zul je zeggen dat ik geen vermogen tot zelfreflectie heb.

[Reactie gewijzigd op vrijdag 5 juli 2013 23:32]


Door Tweakers user mindcrash, vrijdag 5 juli 2013 23:35

Tsurany schreef op vrijdag 05 juli 2013 @ 21:02:
was totaal niet tot reflectie in staat en kon enkel over je eigen superioriteit praten
Ik wil hier geen flamewar starten, maar als je maar iets in DSM gebladerd hebt en/of in het autisme spectrum verdiept heeft weet je heel goed dat voor auties zelfreflectie ontzettend moeilijk is en dat ze ondanks hun 'stoornis' een hoge intelligentie kunnen hebben, maar daarbij wel een minder hoge empathie en bijna nul begrip voor sociale omgangsvormen waardoor juist misplaatste superioriteitsgevoelens kunnen ontstaan (Redenerend: 'Ik ben veel slimmer dan wie dan ook, dus beter en dat mag iedereen weten' terwijl dit per definitie niet zo hoeft te zijn en iedereen zich er letterlijk groen en geel aan ergert terwijl jijzelf daar geen flauw benul bij hebt)

Dus.

Bovendien: je hebt nog zelf altijd de keuze om voor jouw irritant gedrag te negeren in plaats van er gelijk op te springen en een bak zuur over iemand heen te gooien. Dat zorgt niet alleen bij jou voor een hoop ergernis, maar ook bij de ander. (en omdat de sfeer gelijk flink verpest is wellicht zelfs ook bij de rest van de community)

[Reactie gewijzigd op vrijdag 5 juli 2013 23:44]


Door Tweakers user Arrogant, zaterdag 6 juli 2013 12:42

@verleemen
Je bent nu al een cultheld. Dit soort blogposts en steunbetuigingen bewijzen het.
Dus laat je niet gekker maken dan je al bent ;) en ga gewoon door met wat jij leuk vindt om te delen.

Door Tweakers user verleemen, zaterdag 6 juli 2013 13:42

Arrogant schreef op zaterdag 06 juli 2013 @ 12:42:
@verleemen
Je bent nu al een cultheld. Dit soort blogposts en steunbetuigingen bewijzen het.
Dus laat je niet gekker maken dan je al bent ;) en ga gewoon door met wat jij leuk vindt om te delen.
Mja, the story f my life. Dat heb ik altijd als ik iets aanraak.
Heelaas verdiend het beroep cultheld voor geen meter, ( al heeft laats een e-smokersite allemaal proefmodellen naar me gestuurd)

Maar wie weet komt tweakers hierdoor straks nog bij powned op tv en worden we straks met zn allen op straat herkend:)

Door Tweakers user Elite25, zondag 7 juli 2013 09:19

Wat een hoop gezeur en commotie om niks zeg.. Als mensen het niets vinden, dan lees/kijk je het toch gewoon lekker niet? Ik heb door zijn blogs gebladerd en het boeit mij ook niet. Je bent toch zwakzinnig als je er dan toch doorheen gaat lezen en je eraan gaat ergeren?

D'r zijn geen toelatingseisen voor een blog... 'Grow up and deal with it!'

Door Tweakers user 3DDude, zondag 7 juli 2013 14:24

Junia schreef op donderdag 04 juli 2013 @ 19:14:
[...]


Naar mijn weten maakt het toch weinig uit of iemand tweakergerelateerde content in diens blog wil opnemen? Als ik nu zo in de laatste 5 blogs kijk dan zie ik:

- Iemand moet erg lang aan ťťn stuk door gaat werken
- Iemand die zijn genuanceerde beklag doet over MarcoTM's blogs.
- TweakNerdRoman!
- Ubuntu als windowsvervanger
- Scheren

Ik zou zelf ook liever enkel technische dingen terugzien, echter snap ik best dat mensen blogs gebruiken voor andere doeleinden, ook al mogen ze soms er erg 'doelloos' uitzien.


[...]


Geniaal idee :P Misschien tweakers 8.0?
Hey, de tweaknerdroman is juist over dat een personage te weinig ram in z'n hoofd heet.

Meer tweakers kan het imo niet worden :P..

Ik zou hem maar is gaan lezen, best geinig :D

@t verleemen, doe je is niet zo aanstellen :P

[Reactie gewijzigd op zondag 7 juli 2013 14:26]


Door DeZonInJeBolGestegen, zondag 7 juli 2013 14:37

Wat een huilie huilie post. Goh wat een medelijden heb ik met jou, not! Dramaqueen.

Door Tweakers user Kevinp, zondag 7 juli 2013 22:45

Het is echt hoe je er mee om gaat. Ik ben al lang geleden gestopt te lezen/helpen met topics waar niks in staat.

"Help mijn PC valt elke 5 minuten uit, wat moet ik doen"

En dat is al sinds 2001 ofzo zolang als ik lid ben zo aan de gang. In die tijd waren het ook nog vaak echte tweakers op het forum.

Nu wordt het een mainstream forum, die door echte tweakers de tech hoek (terecht) wordt in geduwd. Het kan gewoon bot over komen, dat snap ik. Maar tegenwoordig moet je toch minstens de topictitel die je kiest even in google hebben gezocht. En wanneer de eerste 100 hits je probleem dan oplossen tja dat mensen dan kortaf worden snap ik wel.

Ik kies er bewust voor om daar niet op te reageren. En niet heel actief te zijn op het forum. Soms een berichtje hier en daar, maar niet super veel.

Ik sta 150 op de karma lijst dus een beetje meubilair ben ik wel, maar ik denk dat niet heel veel mensen mijn nickname kennen. Maar misschien vergis ik me er wel in.

Door Tweakers user RobinHood, maandag 8 juli 2013 14:52

Ik snap nogsteeds niet waarom mensen die blijkbaar Verleemen een grote dikke eikelige autist vinden, de moeite doen om dat hier te posten. Denk je nou werkelijk dat het hem intresseerd wat je van hem denkt?

Laat die man lekker in zijn waarde. Is hij apart? Ja. Maar, als ik alles zo lees, ga ik veel liever met hem om dan met al die mensen die hem maar sneu vinden.

Dus, Marco/Verleemen, blijf gewoon lekker doorgaan met je blog, ik lees hem graag, en konijnen zijn tof! geef hem maar een wortel.

Door Tweakers user chimerae, maandag 8 juli 2013 21:55

De reden dat mensen hem aanstootgevend vinden is denk ik, buiten het feit dat hij relatief 'uit de hoogte' praat, ook dat hij niet intelectueler dan de volgende lijkt, terwijl hij dat wel pretendeerd te zijn. Ik zeg hier ook met klem, 'lijkt', want het internet is natuurlijk geen gedegen manier om iemands intellect te peilen.

Waar Verleemen ook wat aan kan doen is mischien wat inbinden op het vlak van 'er om vragen'. Wat ik hiermee bedoel is dat hij zichzelf enorm open stelt voor kritiek, terwijl hij toch negatief reageert wanneer iemand hem hiervan voorziet, op welke wijze dan ook. Ontwijk dit soort mensen dan, ga daar verder niet op in, en probeer ook niet om conflicten op te zoeken. Als dat WEL je doel mocht zijn, heb je ook het recht niet om er over te klagen, en dat doe je nu juist wel.

Wanneer je een controversieel personage bent (wil zijn), en vervolgens mensen uiteenlopend (en dus ook negatief) op je reageren, zul je daarmee overweg kunnen, of moeten inbinden. Ik kan persoonlijk geen kaas maken van je blogs, en het interesseert me ook eerlijk gesproken niets.

Daarnaast: werk is aan je posts. Soms lijkt een van je posts wel in de verste verte een inhoud te hebben, maar die kan ik er echt niet uit filteren. Probeer toch 's wat minder incoherent te schrijven. En mischien ook is een idee om wat duidelijker aan te geven wat je er nu precies mee bedoeld, wat je er bij voelt, en wat je er mee berijken wil.

Door Tweakers user verleemen, maandag 8 juli 2013 22:58

chimerae schreef op maandag 08 juli 2013 @ 21:55:
De reden dat mensen hem aanstootgevend vinden is denk ik, buiten het feit dat hij relatief 'uit de hoogte' praat, ook dat hij niet intelectueler dan de volgende lijkt, terwijl hij dat wel pretendeerd te zijn. Ik zeg hier ook met klem, 'lijkt', want het internet is natuurlijk geen gedegen manier om iemands intellect te peilen.

Waar Verleemen ook wat aan kan doen is mischien wat inbinden op het vlak van 'er om vragen'. Wat ik hiermee bedoel is dat hij zichzelf enorm open stelt voor kritiek, terwijl hij toch negatief reageert wanneer iemand hem hiervan voorziet, op welke wijze dan ook. Ontwijk dit soort mensen dan, ga daar verder niet op in, en probeer ook niet om conflicten op te zoeken. Als dat WEL je doel mocht zijn, heb je ook het recht niet om er over te klagen, en dat doe je nu juist wel.

Wanneer je een controversieel personage bent (wil zijn), en vervolgens mensen uiteenlopend (en dus ook negatief) op je reageren, zul je daarmee overweg kunnen, of moeten inbinden. Ik kan persoonlijk geen kaas maken van je blogs, en het interesseert me ook eerlijk gesproken niets.

Daarnaast: werk is aan je posts. Soms lijkt een van je posts wel in de verste verte een inhoud te hebben, maar die kan ik er echt niet uit filteren. Probeer toch 's wat minder incoherent te schrijven. En mischien ook is een idee om wat duidelijker aan te geven wat je er nu precies mee bedoeld, wat je er bij voelt, en wat je er mee berijken wil.
Laat ik een misverstand uit de weg ruimen. De meeste mensen zij niet negatief over mij. Het is alleen zo dat de mensen die of neutraal of postief reageren geen forumverslaving hebben, en dus ook niet 10 minuten nadat ik iets gepost heb reageren. Meestal komen die in de loop van de week.( als het topic zo lang overleeft heeft dan)

De mensen waar ik het over heb zijn degene die wel forumverslaafd zijn en dus wel binnen 10 minuten reageren.
Je moet het forum een beetje verglijken als de kroeg in de tv serie cheers waar die 3 stamgasten elke dag aan de bar zitten en alles wat nieuw binnenkomt negatief aan vallen ongeacht of ze nu verstand van het onderwerp hebben of niet.

Het probleem is een beetje dat die 3 stamgasten daar al 10 jaar elke dag aan de bar zitten en daardoor bepaalde privileges hebben opgebouwd, dus als ze kwaad in zin hebben omdat ze met het verkeerde been uit bed zijn gestapt zullen ze sneller de mods aan hun kant hebben ( de barman ) en meestal is er toch al een bepaalde vriendschap tussen de mods.
Ze hebben t de hele tijd over voetbal, politiek en lekkere wijven.

En dan komt verleemen binnen en vraagt zich af wat nou het lekkerse alcohol vrije biertje is.
( want dat is min specialitiet, vragen stellen, of onderwerpen openen over onconventionele minder gangbare onderwerpen.)

Bv over t algemeen gaat men er van uit dat het heelal uitdijdt, ik vraag me dan af of het misschien ook andersom kan en dat de materie in het heelal inkrimt, als het ware weg stroomt op atomair nivo waardoor je dus ook vanuit de materie gezien relatief meer ruimte tussen de sterren krijgt.

Of laast, ik had problemen met keyboard en vraag me af of er zoeits is als textvoorspelling zoals t9 op telefoons of als bij de ipad, maar dan voor op de pc, zodat je lekker snel met veel fouten kunt tiepen terwijl de computer de woorden toch zonder spelfouten neerzet.

En dan breekt de hel los. Hoe ik t in mn hoofd haal met zulkť onzinnige ideen aan te komen. En dat ik een troll ben dat ik dit ook maar durf voor te stellen en dat ik me maar eens bij de psychiater mag melden.

Let wel dat komt dan van die stamgasten, dat meubilar dat samenheult met de mods. Zeg ik iets terug, bv dat iedereen wel eens bij de psychiater op bezoek mag dan heb ik inene iedereen beledigd en bam, slotje.

En dat dan lang voordat de mensen die mijn onderwerpen wel interresant vinden ook maar de kans gekregen hebben om het topic te vinden.

Ik ben de laaste tijd dus wat stiller geworden op het forum, ik heb af en toe nog steeds van die aparte ideen ( bv zou ik wel een ipad zo willen modden dat je dr een 20 inch touchscreen aan hangt, of voor mij part een touchscreen aan een echte mac, maar ik weet ondertussen wel uit ervaring welk gehoon mij deel zal vallen mocht ik het lef te hebben dat soort heilige huisjes in te trappen. Daarom zit ik nu meer op t blog, waar dat meubilair gewoon wat minder macht heeft en waar ik bv een topic als tabletpcs met ingebouwde game controllers wel kan plaatsen zonder dat iedereen me gelijk voor gek verklaard.

Ps. De reden waarom dat topic van die game tablets hier nu niet bij staat is omdat fabrikanten ondertussen met een aantal van dat soort tablets op de proppen zijn gekomen, zoals de archos game pad dat bijna sprekend lijkt op de mock up die ik 2 jaar gelden getekend had. Dus daar hoeft ook niet meer over gefilosofeert te worden.

Maar je wil niet weten wat ik toendertijd wel niet naar mn hoofd gekregen had omdat ik het lef had met zulke "onzin" de bandbreedte van tweakers te verspillen. En dan menen de heren van het meubilar voor de rest van alle bezoekers van tweakers te mogen bepalen dat niemand op die onzin zit te wachten.

Het komt dus regelmatig voor dat een dag later wel degelijk mensen positief en geinterreseert reageren, maar die worden dan compleet genegeerd en dan beginnen de flames en t geruziezoek en gepak op woorden, zoals het beroemde argument van " leer eerst maar eens fatsoenlijk nederlands" of het welbekende " als je dat echt denkt ben je nog dommer dan ik dacht "

E ja dan kan ik ook weleens subtiel uit de bocht komen door mijn respect te uiten over het hoge nivo van de argumentatie van mijn discussiepartners. Wat dat betreft ben ik altijd nogal diplomatiek:)
Maar tegen die tijd is t meestal een verloren zaak. En dan heeft de rest gewoon geen kans gekregen.

Dat is GOT in een notendop.

Mijn onderwerpen zijn gewoon te " anders"

[Reactie gewijzigd op maandag 8 juli 2013 23:14]


Door Tweakers user Elite25, dinsdag 9 juli 2013 09:20

Voor niveau kom ik eigenlijk sowieso al niet naar tweakers. Er zitten daar te veel MCSE-er achtige klik-klik-klak types voor op. Daarnaast is het natuurlijk ook maar hoe hoog je de lat zelf legt.

Het ligt ook een beetje aan je belevingswereld. Johan Derkensen (De Snor) vindt dat die op niveau over voetbal praat. Ik heb niets met voetbal, dus voor mij praat die 'gewoon' over voetbal.

Ik kom meer voor leuke nieuwtjes of verhaaltjes. Nogmaals niet voor het niveau, het gebrek de taalkundigheid zou an sich niet zo probleem zijn, als er genoeg diepgang in de onderwerpen en discussies zouden zitten, maar dat is ook niet het geval.

[Reactie gewijzigd op dinsdag 9 juli 2013 09:23]


Door Tweakers user Tsurany, dinsdag 9 juli 2013 13:13

Zie hier het probleem met Verleemen, altijd de oorzaak van problemen bij anderen neerleggen, ook al is hij constant de gene die aan de bron van deze problemen staat.

Door Tweakers user verleemen, dinsdag 9 juli 2013 14:22

Tsurany schreef op dinsdag 09 juli 2013 @ 13:13:
Zie hier het probleem met Verleemen, altijd de oorzaak van problemen bij anderen neerleggen, ook al is hij constant de gene die aan de bron van deze problemen staat.
Zie hier t probleem van got. Ik doe een stelling en dit zijn het soort antwoorden.
Volgens mij kan ik de zin
" Zie hier het probleem met ( vul hier een willekeurige naam in), altijd de oorzaak van problemen bij anderen neerleggen, ook al is hij constant de gene die aan de bron van deze problemen staat."
Tot op de comma letterlijk in verschillende topics terug vinden.
Wedden dat er straks die standaardzin over dat gebrek aan zelfreflectie komt die Tsunary aan de andere kant van de plaat heeft staan?

Door Tweakers user Tsurany, dinsdag 9 juli 2013 14:36

Als je constant dit soort antwoorden krijgt, zouden ze dan niet gewoon waar kunnen zijn? Als jij constant dezelfde reactie krijgt, zou het dan toch niet aan jou liggen?

Door Tweakers user verleemen, dinsdag 9 juli 2013 16:00

Tsurany schreef op dinsdag 09 juli 2013 @ 14:36:
Als je constant dit soort antwoorden krijgt, zouden ze dan niet gewoon waar kunnen zijn? Als jij constant dezelfde reactie krijgt, zou het dan toch niet aan jou liggen?
Nee, het zijn geconstrueerde oneliners waar is over nagedacht voor dat speciale moment in een discussie als joker in te zetten om een bepaalde superioriteit naar derden te faken.

Het zou me niks verbazen als die zin oorspronkelijk uit een boek of een film stamt.

Om t maar simpel te zeggen, dr lopen hier gewoon een hoop gefrustreerde gasten rond die een kutjeugd of rotbaan hebben en het GOT forum misbruiken om die agressie kwijt te raken door alles wat ze niet zint in de stront te douwen.

Ik ben niet de enige die dit meemaakt, je hoeft enkel in de gesloten topics van anderen rond te neuzen om verglijkbare gevallen tegen te komen.

Alleen al t feit dat je continu de moeite neemt om hier weer met een sneer te antwoorden zegt gewoon dat je er een kick van krijgt.
Ik heb een alibi, ik heb dit topic gestart, maar jij hebt eigenlijk geen goede reden om te blijven reageren. Maar je was al lang voor ik terug kwam hier op de man aan t spelen.
Het is gewoon jou idee van fun,

[Reactie gewijzigd op dinsdag 9 juli 2013 16:07]


Door Tweakers user verleemen, dinsdag 9 juli 2013 16:09

verleemen schreef op dinsdag 09 juli 2013 @ 16:00:
[...]


Nee, het zijn geconstrueerde oneliners waar is over nagedacht voor dat speciale moment in een discussie als joker in te zetten om een bepaalde superioriteit naar derden te faken.

Het zou me niks verbazen als die zin oorspronkelijk uit een boek of een film stamt.

Om t maar simpel te zeggen, dr lopen hier gewoon een hoop gefrustreerde gasten rond die een kutjeugd of rotbaan hebben en het GOT forum misbruiken om die agressie kwijt te raken door alles wat ze niet zint in de stront te douwen.

Ik ben niet de enige die dit meemaakt, je hoeft enkel in de gesloten topics van anderen rond te neuzen om verglijkbare gevallen tegen te komen.

Alleen al t feit dat je continu de moeite neemt om hier weer met een sneer te antwoorden zegt gewoon dat je er een kick van krijgt.
Ik heb een alibi, ik heb dit topic gestart, maar jij hebt eigenlijk geen goede reden om te blijven reageren. Maar je was al lang voor ik terug kwam hier op de man aan t spelen.
Het is gewoon jou idee van fun, en t idee dat je je zelf naar anderen kunt bewijzen terwijl iedereen toch doorheeft dat vrijwel niemand deze comments leest:)

Door Tweakers user Tsurany, dinsdag 9 juli 2013 16:19

verleemen schreef op dinsdag 09 juli 2013 @ 16:00:
Nee, het zijn geconstrueerde oneliners waar is over nagedacht voor dat speciale moment in een discussie als joker in te zetten om een bepaalde superioriteit naar derden te faken.

Het zou me niks verbazen als die zin oorspronkelijk uit een boek of een film stamt.
Het is gewoon een reactie op de gebeurtenissen. Ik heb hier geen kladpapiertje of databaseje klaar staan met oneliners voor specifieke scenario's die op Tweakers.net kunnen plaatsvinden.
Om t maar simpel te zeggen, dr lopen hier gewoon een hoop gefrustreerde gasten rond die een kutjeugd of rotbaan hebben en het GOT forum misbruiken om die agressie kwijt te raken door alles wat ze niet zint in de stront te douwen.
Wellicht, maar ik denk dat je hier een onjuiste inschatting maakt. Het gaat eerder om het niveau handhaven dan om het kwijtraken van agressie. Ik kan me niet voorstellen dat mensen hun agressie kwijtraken door op een forum topic reports in te dienen om slechte topics te laten sluiten. Ik kan in ieder geval voor mezelf spreken dat ik een prima jeugd heb gehad, een goede baan heb en geen agressie kwijt hoef.
Ik ben niet de enige die dit meemaakt, je hoeft enkel in de gesloten topics van anderen rond te neuzen om verglijkbare gevallen tegen te komen.
Topics worden over het algemeen gesloten omdat de topicstarter weinig inzet toont of niet op een fatsoenlijke manier een discussie kan voeren. In dit geval kan ik de klachten moeilijk serieus nemen, als ze het topic niet levensvatbaar kunnen houden kunnen ze ook geen gefundeerde klacht neerzetten.
Alleen al t feit dat je continu de moeite neemt om hier weer met een sneer te antwoorden zegt gewoon dat je er een kick van krijgt.
Een kick? Absoluut niet. Krijg jij er wel een kick van om te reageren?
Ik heb een alibi, ik heb dit topic gestart, maar jij hebt eigenlijk geen goede reden om te blijven reageren. Maar je was al lang voor ik terug kwam hier op de man aan t spelen.
Het is gewoon jou idee van fun,
Jij vind dat ik geen goede reden heb, ik vind van wel. Jij start een discussie waarin je bepaalde personen wilt aanspreken op hun gedrag, dan moet je ook verwachten dat die personen gaan reageren. Als je dan vervolgens gaat claimen dat die personen geen reden hebben om te reageren snap je volgens mij niet precies hoe een discussie platform werkt en moet je weg blijven van het beschuldigen van anderen.

En natuurlijk speel ik op de man, de man staat immers centraal in deze discussie. Jij doet precies hetzelfde, jij valt mij en anderen ook op de man aan.

Door Tweakers user Arrogant, woensdag 10 juli 2013 01:11

Elite25 schreef op dinsdag 09 juli 2013 @ 09:20:Nogmaals niet voor het niveau, het gebrek de taalkundigheid zou an sich niet zo probleem zijn, als er genoeg diepgang in de onderwerpen en discussies zouden zitten, maar dat is ook niet het geval.
LOL Lees die zin nog eens na.

Door Tweakers user Ultimo, woensdag 10 juli 2013 12:08

Laat iedereen lekker posten in zn blog, het kan ons toch niet schelen wie het post, wat die zegt of wat dan ook.

Er zijn vast mensen die interesse hebben in deze blogs, ook ben jij of wie dan ook er niet in van.

Door Offtopic, woensdag 10 juli 2013 16:55

ik snap niet dat het meubilair zich zo op laat naaien. Er is in alle jaren toch heel wat vreemde off topic voorbij gekomen en ik ben er nog niks minder van geworden....

Door Tweakers user F0nz0, donderdag 11 juli 2013 14:41

Oh, ik wilde net wat foto's van mijn hippe mediacenter opstelling uploaden, maar ik zie nu dat het blog ergens anders over gaat. :)

@reacties: sommigen hebben veel en veel teveel tijd...

Door Tweakers user Elite25, donderdag 11 juli 2013 22:31

Arrogant schreef op woensdag 10 juli 2013 @ 01:11:
[...]

LOL Lees die zin nog eens na.
Ik claim nergens dat ik het van mijn taalkundigheid moet hebben. Ik maak me meer druk om de techniek. Daarnaast is het wegvallen van het woord "aan" na editten onder afleiding van werk even wat anders als dingen tikken zoals "berijken" i.p.v. "bereiken".

Er is, naar mijn mening, ook nog een verschil tussen een blog, opinie of verslag door een spelling- en grammaticacontrole te trekken en een reactie. :-)

[Reactie gewijzigd op donderdag 11 juli 2013 22:32]


Reageren is niet meer mogelijk