Met de buurman aan de noopept

Door verleemen op dinsdag 11 juni 2013 02:24 - Reacties (38)
Categorie: -, Views: 9.569

Voor alle so called tweakers die neuromancer wel gelezen hebben..
We hebben dr weer een laboratoriumrat bij.



Onze conclusie tot nu toe. Noopept lijkt op speed, maar dan wel speed anno 2013 met alle voordelen zonder de nadelen. Mocht je je belastingaangifte nog moeten invullen dan heb je hier het middel waardoor je niet alleen zin krijgt om dat nu maar eens te gaan doen, maar als je dr mee klaar bent je de neiging moet onderdrukken om bij de buurvrouw aan te bellen omdat je die van haar ook wilt doen omdat je er zo lekker relaxt mee kan puzzelen.

Ik sta ter referentie alweer 2 dagen droog ( dit filmpje is van eergister)
En ik moest zoals ik van mezelf gewend ben me er echt toe zetten om de hond uit te laten en op tijd bij de buurtsuper aan te komen. Scherp zien doe ik, afgezien van vanochtend nog steeds, maar die motivatie om dingen aan te pakken zoals dat bij mijn moeder en de meeste mensen van nature gaat is staat weer helemaal op nul. Ook die neiging om alles teglijk te willen doen is weer terug.
Noopept is de ritalin voor aspergers. Ondertussen hebben we ook al een derde kandidaat ( een accountant) die het zal uitproberen. Mijn huisgenoot die vrij normaal is heeft t ook gehad. Een uur alter is i zomaar 2 uur in de nacht gaan wandelen en toen ie thuis kwam heeft ie de konijnekooi gerepareerd, iets wat m tot nu toe maar niet kon boeien..:)

Update: Dag 3 zonder noopept.
Vandaag ook geen choline gehad. Vreemd genoeg blijf ik scherp zien.

Ik zit nu al vanaf dat ik wakker werd achter mn pc, ben nog steeds niet aangekleed. De hond ligt nog steeds bij romulus te slapen, heb m nog niet wakker gemaakt voor een rondje. Ondertussen is het al 20.00 uur geweest. Ik wil ergens wel ,maar ik kom er niet toe om t ook te doen.

Gisteren ineens voor 15 euro aan vlees gekocht. Het is nu allemaal op. Geen bijzondere trek in groenten en sla. Afgezien van wat ik normaal achter mijn computer doe heb ik dus ook geen reet gedaan. Ondanks de boodschappen van gister moet ik toch nog naar de super voor eten, nu is t al bijna half 9 als ik zo blijf treuzelen kom ik straks nog te laat ook.

Conclusie. Ik ben weer helemaal mezelf zoals ik de laaste 10 jaar was...

20:35: in plaats van dat ik mn kleren aantrek blijf ik achter de wc hangen om foutjes in mn text hier te verbeteren. Nog 25 minuten tot de dirk dicht is ( inclusief aankleden)

Gaat marco het redden om zich zover te krijgen dat hij zijn kleren aantrekt en naar de dirk loopt?
U leest het straks, na negenen, hier in deze blog!

En inderdaad, marco kwam zoals altijd om 3 minuten de dirk binnenwaggelen, het luik hing al op half zes.. Vremd genoeg was het lopen naar de dirk geen probleem,. Dat zou trouwen best te verklaren kunnen zijn omdat ik een week lang met noopept vrij actief gelopen heb en dus gewoon wat meer conditie onder de leden heb opgebouwd. ( van de winter was lopen echt een last, ik liet zelfs de hond uit op de fiets) daarnaast zag ik nog steeds meer detail dan normaal en sommigge kleuren bleven dat fluorecente houden, en dat terwijl er al 3 dagen geen noopept in mijn systeem zit. Ergens heb ik t gevoel dat de noopept vooral de energie en de focus geeft, maar dat de choline voor de andere positieve effecten zorgt. Morgen gaan we weer slikken. Benieuwd of ik dan iderdaad weer meer normaal ga doen. We zullen zien.

Dag 4. Ondanks de blijven scherpe blijk heeft de onthouding van noopept me weer helemaal in mijn oude gedrag teruggebracht. Naast mn bed liggen weer 3 onderbroeken en de de gebruikte sokken. De afwas is niet gedaan, de post van de laaste paar dagen ligt ongeopend op een stapeltje en ik zit om 16:00 nog steeds in mn ondergoed achter de computer elle lange reacties te geven. Ik ben weer helemaal op baseline aanbeland. De hond heb ik al 2 dagen niet meer uitgelaten.
Nu ik dus ook op papier een goeie referentie heb hoe ik normaal ben kunnen we nu naar fase 3 van het experiment gaan en weer de combinatie van 20 mg noopept en 600 mg choline nemen.

Rond 17:00 uur neem ik sinds 4 dagen weer een dosis.

Rond 17:30 heb ik een muziekje op gezet ( big generator van yes) en heb plots de post en de rekeningen in handen, opengemaakt en goed doorgelezen. Een kwartier later sta ik met de hond buiten met de buurvrouw te kletsen. Als ik me er niet bewust van was geweest dat ik noopept had genomen zou ik gedacht hebben dat het gewoon een spontane opwelling zou zijn.

In dat geval zal ik morgen gewoon als altijd tot t savonds in mn ondergoed achter de pc zitten en de hond niet laten. Tenzij er weer spontaan van die opwellingen komen.

Volgende: Games als alternatieve realiteit ( VR ) 06-'13 Games als alternatieve realiteit ( VR )
Volgende: De Mini Pinscher Stratocaster 06-'13 De Mini Pinscher Stratocaster

Reacties


Door Tweakers user iThinkSo, dinsdag 11 juni 2013 07:32

Zodra m'n dokter het voorschrijft zal ik het eens overwegen.

Door Tweakers user mat.hi.as, dinsdag 11 juni 2013 08:57

Toevallig Limitless gisteravond gezien?

Door Tweakers user ameesters, dinsdag 11 juni 2013 09:26

whoa, weer "met hondenpiemels spelende en huizenblok opblazende snuivende asperger tijd" :o
Je moet echt een zo'n eigen reality soap krijgen, ergens tussen barbie haar bevalling en jokertjes bruiloft, zou niet misstaan.

Maar niet op tweaker blogs... nee, gewoon nee. en al helemaal niet permanent op het internet. Wat moeten mijn dochters later niet denken van de mensheid als ze dit terug vinden? oke oke, slechte voorbeelden zijn ook nodig, maar dat hebben ze al door bij je eerste filmpje. De enigste reden waarom je zoveel views krijgt is omdat mensen denken "Hey, daar heb je die speedsnuivende, uit prullenbakken vretende malloot weer, laten we eens kijken of hij zichzelf dit keer wel opblaast".
Psx
Ik heb t filmpje enorm moeten inkorten, het internet doet stom..
Jammer dat de upload niet helemaal weigerde.

ps] Sorry kon het niet laten om niet te reageren, genoeg is genoeg. En ben er klaar mee elke dag geconfronteerd te worden met deze rotzooi.

Door Tweakers user Lieuwe15, dinsdag 11 juni 2013 09:32

ameesters schreef op dinsdag 11 juni 2013 @ 09:26:
whoa, weer "met hondenpiemels spelende en huizenblok opblazende snuivende asperger tijd" :o
Je moet echt een zo'n eigen reality soap krijgen, ergens tussen barbie haar bevalling en jokertjes bruiloft, zou niet misstaan.

Maar niet op tweaker blogs... nee, gewoon nee. en al helemaal niet permanent op het internet. Wat moeten mijn dochters later niet denken van de mensheid als ze dit terug vinden? oke oke, slechte voorbeelden zijn ook nodig, maar dat hebben ze al door bij je eerste filmpje. De enigste reden waarom je zoveel views krijgt is omdat mensen denken "Hey, daar heb je die speedsnuivende, uit prullenbakken vretende malloot weer, laten we eens kijken of hij zichzelf dit keer wel opblaast".


[...]

Jammer dat de upload niet helemaal weigerde.

ps] Sorry kon het niet laten om niet te reageren, genoeg is genoeg. En ben er klaar mee elke dag geconfronteerd te worden met deze rotzooi.
Kon het ook niet laten, maar ik ben het helemaal met je eens.
Neem gewoon een blog op normale blog websites, dit is niet echt tweakers waardig..

Door Tweakers user Strunkie, dinsdag 11 juni 2013 10:25

De schreeuw om aandacht, gewoon negeren mensen }:O

Door Tweakers user SanderL, dinsdag 11 juni 2013 11:18

^All true, dit heeft niets met IT te maken noch is het verzorgd weergegeven.

Toch wil ik nog zeggen dat als je telkens je noopept nodig hebt om je aan dingen te kunnen zetten die je anders niet boeien, vind ik dat dat nogal... erg is, of toch erg kan worden op lange termijn.

Je moet je verplichtingen zůnder al die rommel willen doen, anders sleep je je toch maar overal doorheen zonder dat je ergens plezier uit haalt, waardoor je je kan afvragen wat je hier nu in feite doet en waarom. Het leven bestaat nu eenmaal uit mindere momenten, maar die moeten er sowieso ook zijn, al was het alleen al om als vergelijkingspunt te dienen om de goeie momenten mee te accentueren.

This being said, zou ik graag die noopept ook wel eens willen proberen. Gewoon uit interesse dan, niet omdat ik m'n vervelende taakjes anders niet gedaan kan krijgen. Ik doe nu al m'n vervelende klusjes ook zonder, en dat lukt ook dus.. :)

Zijn er trouwens geen bijwerkingen op korte/lange termijn?

Door Tweakers user Jeroenneman, dinsdag 11 juni 2013 11:50

Volgens mij snappen sommige mensen het idee van "gewoon niet de link klikken " niet .

Als je denkt dat dit erg is voor je kinderen later ..please , het internet heeft heel wat ergere dingen te bieden . Laat deze man gewoon lekker zn ding doen en negeer het gewoon verder .

Ontopic : Waarom zou noopept (of zelfs NZT ) niet ooit kunnen bestaan ? Wie had er 100 jaar geleden verwacht dat we hedendaagse medicijnen zouden hebben ? Wie had gedacht dat er iets als mri bestond ?

Op geneeskunde opleidingen wordt nu al rekening gehouden met scenarios zoals uit " brave new world " of bijv "deus ex " . Daar wordt er echt niet zo lacherig gedaan over psychoactieve middelen , puur omdat men weet dat het allemaal niet zo "far -fetched "is .

Lees anders ook even een stuk over transhumanism , en bedenk daarbij wat er nu al allemaal mogelijk is .

Ik zeg niet dat ik voorstander ben , maar alles wat je je niet kunt voorstellen maar gelijk afdoen |:( als onzin ->

Door Tweakers user TerraGuy, dinsdag 11 juni 2013 12:52

Haha, niet reageren op al die negatievelingen, er zijn zeker mensen (zoals ik) die er van genieten. :D Maakt toch niet uit dat het geen IT ofzo is, dat is geen voorwaarde..

Lijkt me op zich interessant spul, ik moet mijzelf er ook toe dwingen om dingen te doen, zelfs al vind ik ze leuk. Of anderen moeten me meesleuren, dan gaat het ook. De dagen dat ik met plezier de dagelijkse klusjes afhandel zijn schaars. Niet dat ik niet geniet van het leven, maar ik laat het nogal eens afweten tegenover anderen, wat ik toch ook jammer vindt.

Maar goed, ik sta nogal wantrouwig tegenover medicijngebruik voor op lange termijn, ik kreeg ook Ritalin voorgeschreven, wat ik maar geweigerd heb (niet in de laatste plaatst omdat ik nou ook weer niet zo'n puinhoop ben, een kleintje maar ;) ); het zal vast werken maar het is geen onschuldig middel.. ..maar soms heb je van die dagen dat je wou dat je even uit zo'n potje kon graaien om even wat vaart te krijgen in de dag en last van je schouders af te laten vallen.

Door Tweakers user verleemen, dinsdag 11 juni 2013 14:05

PixelShooter schreef op dinsdag 11 juni 2013 @ 11:18:
^All true, dit heeft niets met IT te maken noch is het verzorgd weergegeven.

Toch wil ik nog zeggen dat als je telkens je noopept nodig hebt om je aan dingen te kunnen zetten die je anders niet boeien, vind ik dat dat nogal... erg is, of toch erg kan worden op lange termijn.

Je moet je verplichtingen zůnder al die rommel willen doen, anders sleep je je toch maar overal doorheen zonder dat je ergens plezier uit haalt, waardoor je je kan afvragen wat je hier nu in feite doet en waarom. Het leven bestaat nu eenmaal uit mindere momenten, maar die moeten er sowieso ook zijn, al was het alleen al om als vergelijkingspunt te dienen om de goeie momenten mee te accentueren.

This being said, zou ik graag die noopept ook wel eens willen proberen. Gewoon uit interesse dan, niet omdat ik m'n vervelende taakjes anders niet gedaan kan krijgen. Ik doe nu al m'n vervelende klusjes ook zonder, en dat lukt ook dus.. :)

Zijn er trouwens geen bijwerkingen op korte/lange termijn?
Als noopept rommel is dan hebben al die duizenden wetenschappers en laboranten die onderzoek gedaan hebben naar middelen om je hersenen beter te laten presteren de laaste 100 jaar behoorlijk uit hun neus zitten vreten. Waarom zouden al die miljoenen euros en manuren besteedt zijn, de laboratoriumtesten als het nog steeds net zo inefficient als speed en cocaine zou zijn. Het hele punt is dat het dat niet is. Cocaine is een stoomtrein dat met steenkool gestookt wordt. Noopept is een electrische auto die je met de zonnepanelen op je dak oplaadt. Dat is wat 100 jaar ontwikkeling doet.

Noopept is het middel dat voorgeschreven wordt aan alzheimer patienten omdat ze zoals je dat zo treffend zegt zonder dat middel minder goed functioneren. Als je ze geen noopept geeft komen ze weer in hun natuurlijke toestand waarin ze niet in staat zijn zich te herrinneren dat jij hun zoon bent.

Het is ook het middel wat veel mensen met asperger gebruiken zodat ze contact kunnen maken met de buitenwereld, zich in die massa kunnen plaatsen en selectiever kunnen focussen op hun taken.

Ik vindt t persoonlijk fantastisch dat er nu een middel is die dat doet waar alcoholisten dat deel wat ze er aan effect van nodig hebben kunnen krijgen zonder de negatieve kanten van alcohol.
Dat cocainesnuivers dat van cocaine kunnen krijgen zonder de negatieve kanten van cocaine
En dat met een middel dat je niet alleen opvijzelt maar dat ook nog eens gezond voor je is.

Noopept verbetert je energiehuishouding in je hersenen, het zorgt er voor dat je ongezonde dingen laat staan en dat je gezonde dingen gaat doen. Het is neuroprotective. Als je vindt dat je het zonder noopept kan, dan kun je het ook zonder vers fruit.

Er is een tijd geweest dat mensen overleden aan scheurbuik omdat ze op schepen naar de america's vaarden en daardoor onvoldoende vitamines binnenkregen. Niet iedereen ging dood, maar iedereen had wel wat. En het werd allemaal veroorzaakt door een gebrek aan vitamine C.

Velen van ons zitten nog steeds op dat schip, we hebben allemaal wat, sommigen van ons doen het zo slecht dat we er aan dood gaan. Gelukkig hebben we nu die vitamine voor het brein.

Noopept heeft ongeveer de zelfde bijwerkingen als paracetamol. De ld50 bij muizen is 5000mg/kg wat er op neer komt dat je er meer dan een pond van moet slikken om je zelf van kant te maken.
Natuurlijk blijft er een risico. Noopept bestaat pas sinds 1993 dus wat er gebeurt als je t langer dan 20 jaar slikt weet niemand. Maar tot nu toe zijn er geen negatieve berichten opgedoken. Wel is t zo dat het de heropname van bepaalde neurotransmitters remt en dat je dus de kans loopt daar een te kort van te krijgen wat bv hoofdpijn kan veroorzaken. Daarom wordt aangeraden een aanvullende stof ( choline bitartrate, een soort vitamine B) te nemen.

De voorloper, piracetam bestaat al sinds 1964 en daar zijn geen negatieve recaties van bekend, het verschil is alleen dat je van piracetam gemiddeld 4000 mg, en van noopept maar 20mg hoeft te nemen. Maar ook hier weten we dus niet wat er gebeurt als je het langer dan 48 jaar slikt.

In ieder geval is men van mening dat bijde middelen behoorlijk veilig zijn.

Ik wil er nog wel een kanttekening bij zetten. Ik heb obesitas, ik belast mijn hart dus ook meer dan gemiddeld. Ik loop altijd langsamer dan de meeste mensen. Als normale mensen 5 km per uur lopen, dan loop ik 3 km per uur.
Met noopept op ga ik vanzelf ook 5 km per uur lopen. Mocht ik speed of xtc ophebben dan heb ik die neiging niet alleen ook, maar dan beef ik er ook aan gehoor. Ik ga harder lopen.

Met noopept op niet, want die euforie en die roes zijn er niet waardoor mijn gezond verstand dat helder blijft mij er van behoed om flink damp op de ketel te zetten. Ik blijf dus rustig lopen. Maar misschien dat anderen dat wel zouden doen en in dat geval zou ik dat niet gezond vinden. Aan de andere kant. Willem ging ook niet rennen. Hij werd er juist rustiger en evenwichtiger door ( willem is pdd nos)

[Reactie gewijzigd op dinsdag 11 juni 2013 15:38]


Door Tweakers user verleemen, dinsdag 11 juni 2013 14:34

mat.hi.as schreef op dinsdag 11 juni 2013 @ 08:57:
Toevallig Limitless gisteravond gezien?
Het verhaal van limitless is inderdaad gebaseerd op middelen als noopept. Het doet precies dat wat je in de film ziet. Al moet je er natuurlijk een korreltje zout bij nemen. In limitless ga je van 10% verbruik van je brein naar 100 % en bij noopept mag je blij zijn als je 50% haalt. Met dat spul in limitless schop je t tot president, maar met noopept kom je niet verder dan senator:)

Maar dat is dus de reden waarom studenten, schrijvers en zakenmensen noopept gebruiken.
Noopept staat ook benkend als GVS-111

[Reactie gewijzigd op dinsdag 11 juni 2013 15:16]


Door Tweakers user verleemen, dinsdag 11 juni 2013 14:56

TerraGuy schreef op dinsdag 11 juni 2013 @ 12:52:
Haha, niet reageren op al die negatievelingen, er zijn zeker mensen (zoals ik) die er van genieten. :D Maakt toch niet uit dat het geen IT ofzo is, dat is geen voorwaarde..

Lijkt me op zich interessant spul, ik moet mijzelf er ook toe dwingen om dingen te doen, zelfs al vind ik ze leuk. Of anderen moeten me meesleuren, dan gaat het ook. De dagen dat ik met plezier de dagelijkse klusjes afhandel zijn schaars. Niet dat ik niet geniet van het leven, maar ik laat het nogal eens afweten tegenover anderen, wat ik toch ook jammer vindt.

Maar goed, ik sta nogal wantrouwig tegenover medicijngebruik voor op lange termijn, ik kreeg ook Ritalin voorgeschreven, wat ik maar geweigerd heb (niet in de laatste plaatst omdat ik nou ook weer niet zo'n puinhoop ben, een kleintje maar ;) ); het zal vast werken maar het is geen onschuldig middel.. ..maar soms heb je van die dagen dat je wou dat je even uit zo'n potje kon graaien om even wat vaart te krijgen in de dag en last van je schouders af te laten vallen.
Ja ik weet ook niet wat dat voor mensen zijn die hier klagen, maar tweakers zijn t niet.
Ik vraag me serieus af of een van hen wel eens een stuk code of hardware naar eigen smaak heeft aangepast. Tweakers begin me een beetje te mainstream te worden. Ik heb hier laast iemand gesproken die zelfs de matrix niet gezien had:) ( dan zullen ze al helmaal niet van neuromancer of kevin mitnick gehoord hebben)

Wat het spul betreft. Ja als je iets zoekt in een potje dat je slikt omdat je die dag iets moet doen wat je maar de hele tijd vooruit aan t schuiven bent, zoals gaan sporten, of een bezoekje aan t belastingskantoor dan is noopept je middel. Het is echt dat spul van. Ik wil iets gaan doen vandaag, maar ik blijf maar in mn bed liggen. Dan zit je natuurlijk nog steeds met t probleem dat je t in je mond moet doen en t glaasje water er achter aan neemt. Maar als dat gebeurt is sta je na een half uur naast je bed en heb je aan t eind van de dag 3 x zoveel gedaan als je je voorgenomen had.

Ik weet niet of je wel eens zo'n dag hebt dat alles klopt, dat je met het juiste been uit bed bent gestapt, dat je humeur goed zit, dat je niks omstoot, precies op tijd voor de bus bent en als je de mensen op je werk aanspreekt precies de juiste woorden uit je mond rollen en alles vanzelf lijkt te gaan. en dat gewoon alles werkt, zo van nature.
Met noopept is elke dag zo'n dag. Meer niet, maar ook niet minder.
En op sommige dagen heb je dat gewoon niet nodig, en dan neem je t niet.

Ik heb t zelf de laaste 3 dagen niet geslikt, zodat ik t verschil kan zien. En ik blijf inderdaad meer achter mn computer plakken, heb minder die neiging om de hond uit te willen laten, de behoefte aan fruit en sla is minder. Teglijk zijn er een aantal effecten blijven hangen, ik zie nog steeds scherper als in de tijd voor ik aan noopept begon, als ik me ertoe zet om de hond uit te laten is het nog steeds niet dat vervelende, tijdrovende rondje om dat woonblok. Misschien is dat net zoiets als bij xtc, waar je als je de de dag dr na wakker wordt nog steeds een beetje mellow bent. Teglijkertijd beweert de (officiele) fabrikant dat noopept blijvende verbeteringen en reparaties in je hersenen uitvoert ( zoals bij mensen met alzheimer). Het is ook een van de verklaringen waarom mensen die met dit soort middelen op iets studeren het tijdens het tentamen ook allemaal nog herrinneren.

Maar goed, daar is t allemaal te vroeg dag voor, daar kan ik zelf pas echt wat over zeggen als ik een maandje of 2 verder ben.

Nu ik het al 3 dagen niet slik ( na 2 weken gebruik) voel ik in ieder geval geen drang om het vandaag toch weer te nemen, ik heb ook geen afkick verschijnselen. Alhoewel. Na een week alleen maar groenten en fruit gegeten te hebben had ik gisteren ineens norm veel trek in vlees en heb een hele kilo boeren karbonade naar binnen gestouwd. Die behoefte om gezond te doen is weg..

Ik ben onder invloed van noopept niet minder spelfouten gaan maken, maar ik heb wel t gevoel dat ik ze nu zonder noopept minder vaak opmerk..

[Reactie gewijzigd op dinsdag 11 juni 2013 15:13]


Door Tweakers user gast, dinsdag 11 juni 2013 16:55

Dude leer op z'n minst samen te vatten. 10m is echt te lang.

Door Tweakers user Bramzie, dinsdag 11 juni 2013 17:05

als nou iedereen die gewoon ergens geen zin in heeft lekker aan de noopept gaat, dan komt het vast goed!! /pff

Door Tweakers user Bad Brains, dinsdag 11 juni 2013 17:46

Noopept is het middel dat voorgeschreven wordt aan alzheimer patienten omdat ze zoals je dat zo treffend zegt zonder dat middel minder goed functioneren. Als je ze geen noopept geeft komen ze weer in hun natuurlijke toestand waarin ze niet in staat zijn zich te herrinneren dat jij hun zoon bent.
Het probleem met Alzheimer patiŽnten (mijn vader is er eind maart aan overleden omdat zijn "normale" functies van zijn onderdelen niet meer werkten) is het op regelmatige tijden toedienen van de medicijnen.
Zelfs met thuishulp kregen we het niet elke dag voor elkaar, en om iemand nou te "force feeden" maakt zo'n moeilijke relatie alleen maar erger.

Anyways ontopic;
Laat hem lekker bloggen, beetje schoppen en experimenteren kan nooit kwaad.
Dat ik hem een lutser vindt staat daar compleet buiten.
In Noord wonen over het algemeen alleen maar Tokkies. Dus het is wel begrijpelijk deze aandacht.

[Reactie gewijzigd op dinsdag 11 juni 2013 17:46]


Door Tweakers user verleemen, dinsdag 11 juni 2013 19:31

Bad Brains schreef op dinsdag 11 juni 2013 @ 17:46:
[...]


Het probleem met Alzheimer patiŽnten (mijn vader is er eind maart aan overleden omdat zijn "normale" functies van zijn onderdelen niet meer werkten) is het op regelmatige tijden toedienen van de medicijnen.
Zelfs met thuishulp kregen we het niet elke dag voor elkaar, en om iemand nou te "force feeden" maakt zo'n moeilijke relatie alleen maar erger.

Anyways ontopic;
Laat hem lekker bloggen, beetje schoppen en experimenteren kan nooit kwaad.
Dat ik hem een lutser vindt staat daar compleet buiten.
In Noord wonen over het algemeen alleen maar Tokkies. Dus het is wel begrijpelijk deze aandacht.
Het hoofdkantoor van tweakers staat ook in noord hoor, 10 minuutjes fietsen van mijn huis.

Door Tweakers user Flight777, woensdag 12 juni 2013 08:14

ameesters schreef op dinsdag 11 juni 2013 @ 09:26:
whoa, weer "met hondenpiemels spelende en huizenblok opblazende snuivende asperger tijd" :o
Je moet echt een zo'n eigen reality soap krijgen, ergens tussen barbie haar bevalling en jokertjes bruiloft, zou niet misstaan.

Maar niet op tweaker blogs... nee, gewoon nee. en al helemaal niet permanent op het internet. Wat moeten mijn dochters later niet denken van de mensheid als ze dit terug vinden? oke oke, slechte voorbeelden zijn ook nodig, maar dat hebben ze al door bij je eerste filmpje. De enigste reden waarom je zoveel views krijgt is omdat mensen denken "Hey, daar heb je die speedsnuivende, uit prullenbakken vretende malloot weer, laten we eens kijken of hij zichzelf dit keer wel opblaast".


[...]

Jammer dat de upload niet helemaal weigerde.

ps] Sorry kon het niet laten om niet te reageren, genoeg is genoeg. En ben er klaar mee elke dag geconfronteerd te worden met deze rotzooi.
Helemaal mee eens... gewoon aandachttrekkerij dit en heeft niks met Tweakers.net te maken wat hij ook beweert...

Door Tweakers user SomerenV, woensdag 12 juni 2013 14:33

Ongelooflijk dat er zoveel mensen hier reageren puur om te zeggen dat het belachelijk is dat dit op Tweakers staat. Iedereen is vrij om te plaatsen wat hij of zij wil. Als je het niks vindt, reageer dan gewoon niet. Laat het links liggen. Gewoon Marco in zijn waarde laten, of je hem nou een tokkie vindt of niet.

Liever iemand met obesitas die filmpjes plaatst over pilletjes en e-sigaretten en daarmee niemand kwaad doet dan iemand die de hele dag op straat hangt. Marco is tenminste actief bezig met van alles en geniet van zijn leven, zouden meer mensen moeten proberen ;)

[Reactie gewijzigd op woensdag 12 juni 2013 14:33]


Door Tweakers user ameesters, woensdag 12 juni 2013 14:52

Het is niet "belachelijk", deze man is zeer, maar dan ook zeer gevaarlijk! Hij probeerd zich neer te zetten als een soort van "onderzoeks journalist" alleen schiet het "onderzoek" er nog al in bij hem. Vervolgens kondigt hij aannamens aan als absolute waarheden en vertelt hij het verhaal voornamelijk eenzijdig. Dit is een recept voor problemen!

Door Tweakers user SomerenV, woensdag 12 juni 2013 14:57

En jij moet hem daar dan op wijzen? En ik zie niet in waarom 'deze man' zeer gevaarlijk is. Het enige wat misschien gevaarlijk is (voor hem persoonlijk), is zijn overgewicht maar ik ben niet de aangewezen persoon om daarover te oordelen. Als jij hem gevaarlijk vindt, laat hem dan gewoon links liggen en in zijn eigen sop gaar koken.

Het is gewoon van den zotte dat iemand compleet de grond in getrapt wordt omdat hij anders is/doet dan de rest. Marco is wat raar en ik kan me ook niet vinden in al zijn bevindingen, maar laat hem gewoon. Gewoon wegblijven van zijn blogs, is iedereen beter mee af.

[Reactie gewijzigd op woensdag 12 juni 2013 14:57]


Door Tweakers user verleemen, woensdag 12 juni 2013 15:19

ameesters schreef op woensdag 12 juni 2013 @ 14:52:
Het is niet "belachelijk", deze man is zeer, maar dan ook zeer gevaarlijk! Hij probeerd zich neer te zetten als een soort van "onderzoeks journalist" alleen schiet het "onderzoek" er nog al in bij hem. Vervolgens kondigt hij aannamens aan als absolute waarheden en vertelt hij het verhaal voornamelijk eenzijdig. Dit is een recept voor problemen!
Een blog is altijd opinie, en dus altijd subjectief en kan dus nooit een verkondiging van de waarheid zijn. De enige volgelingen die ik kan krijgen zijn de mensen die mijn mening delen.
Afgezien dat naar mijn mening de absolute waarheid niet bestaat zul je die hier dus ook niet kunnen vinden. Het enige wat je hier kunt lezen en zien is wat ik er van vindt. Of dat gevaarlijk is ligt aan voor welke partij je kiest. Mijn persoonlijk subjectieve mening is dat juist mensen als jij gevaarlijk zijn, wat een van de redenen is waarom ik deze blogs maak, zo zorg ik er voor dat de weegschaal niet te veel jou kant door slaat.

Maar maak je veen zorgen, de menselijke psyche is inert en zal niet zomaar door iets wat ik zeg de andere weg in slaan. Het zijn alleen de mensen die zelf al met het idee van nootropics gespeeld hebben die de waarde van deze vlog zullen inzien.

Mocht de staat ons plotseling zonnepanelen gaan opdringen door ze gratis, maar wel gedwongen op onze daken te plaatsen zullen de straten vol staan met demonstrerende burgers tegen al die lelijke ontsierende platen op ons dak. En zo gebeurt dat nu hier met racetams.
Ze zullen keihard nee roepen, zeggen dat het onzin en gevaarlijk is zonder enige vorm van argumentatie en bronverwijzing, want wat je niet hebt, kun je ook niet laten zien..

[Reactie gewijzigd op woensdag 12 juni 2013 15:30]


Door Lanolas, woensdag 12 juni 2013 15:39

ameesters schreef op woensdag 12 juni 2013 @ 14:52:
Het is niet "belachelijk", deze man is zeer, maar dan ook zeer gevaarlijk! Hij probeerd zich neer te zetten als een soort van "onderzoeks journalist" alleen schiet het "onderzoek" er nog al in bij hem. Vervolgens kondigt hij aannamens aan als absolute waarheden en vertelt hij het verhaal voornamelijk eenzijdig. Dit is een recept voor problemen!
En de aarde is plat !

Ik vind het wel interessant en als hij dat wil uitproberen en met mensen delen prima toch.
HIj zet niemand aan tot gebruik. Het blijkt dat hij er genoeg vertrouwen in heeft om het zelf te proberen. Ook lijkt hij zijn huiswerk erover gedaan te hebben. En deelt zijn bevindingen. Wat is het probleem?
Tevens lijkt het tot nu toe niet schadelijk te zijn voor de volksgezondheid. Er is een hoop eten, drinken, medicijnen die dat wel zijn en die wij toch allemaal maar massaal consumeren. Over rommel inademen nog maar te zwijgen.
En natuurlijk verteld hij het eenzijdig, hij is toch degene die het uitprobeert?

Ik vind wel dat zijn oogjes een beetje dicht bij elkaar staan en hij heeft een beetje een dwaze blik. Misschien kunnen we maar beter het zekere voor het onzekere nemen en hem op de brandstapel zetten.
Het is idd zeer gevaarlijk om kleurrijke mannen vrij rond te laten lopen tussen de grijze massa.

Door Tweakers user verleemen, woensdag 12 juni 2013 16:01

SomerenV schreef op woensdag 12 juni 2013 @ 14:57:
En jij moet hem daar dan op wijzen? En ik zie niet in waarom 'deze man' zeer gevaarlijk is. Het enige wat misschien gevaarlijk is (voor hem persoonlijk), is zijn overgewicht maar ik ben niet de aangewezen persoon om daarover te oordelen. Als jij hem gevaarlijk vindt, laat hem dan gewoon links liggen en in zijn eigen sop gaar koken.

Het is gewoon van den zotte dat iemand compleet de grond in getrapt wordt omdat hij anders is/doet dan de rest. Marco is wat raar en ik kan me ook niet vinden in al zijn bevindingen, maar laat hem gewoon. Gewoon wegblijven van zijn blogs, is iedereen beter mee af.
Een van de redenen waarom ik "experimenteer" met dit soort middelen is omdat ik de 30 jarige strijd met mijn overgewicht tot nu toe altijd verloren heb. Sonja bakker, weightwatchers, atkins, ze werken een bepaalde tijd tot je ze niet meer volhoud en dan komt je gewicht gewoon weer terug. ik heb, toegegeven, een persoonlijkheidstoornis, een niet functioneren van mijn gedrag dat tot nu toe niet met conventionele behandelingen en therapien opgelost zijn. Een van die dingen is het wel willen, maar je er niet toe kunnen zetten. En laat het je er toe kunnen zetten nou juist een functie van oa.neurotransmitters als dopamine zijn.

Door mijn herhaalde pogingen om mijn situatie te verbeteren en het continu daarin falen en de isolatie die dit veroorzaakt heb ik gemiddeld om de 2 jaar een korte maar heftige depressie dat veroorzaakt wordt door een tekort aan de neurotransmitters serotonine en dopamine.

Als dat gebeurt neem ik het middel mirtazapine ( remeron) en binnen een week verander ik in iemand die zelfmoord wil plegen maar eerst maar eens de hond van kant wil maken omdat er niemand is om voor dat dier te zorgen, in een helder logisch denkend wezen dat zich verbaasd afvraagt hoe ik in godsnaam zulke idiote gedachtes kon hebben.

Mijn idee is, als een middel dat de heropname van neurotransmitters remt waardoor iemand van een psychotische suicidale persoon in een redelijk normaal denkende persoon kan veranderen, waarom zou er dan heen middel kunnen zijn die het zelfde doet met luiheid, doorzettingsvermogen en ruggegraat?

En zo ben ik gaan experimenteren met middelen die deugden versterkten, ik ben er veel tegengekomen die inderdaad een versteviging van mijn psyche bewekrstelden, maar met de prijs van de bijwerkingen zoals roes, euforie, uitputting en kans op verslaving. Maar ik heb er wel t een en ander door geleerd.

In weze is luiheid en letargie het symptoom dat hoort bij een gebrek aan bepaalde activatiestoffen in je brein, vul je die aan, dan verdwijnt de luiheid. Als je moete hebt je in te leven in andere mensen heb je daar ook stoffen voor. vul je die aan dan verhoogt je vermogen tot empathie en charisma.

Het feit dat ik tijdens therapien zoals sport bij thuiskomst nog minder energie en daadkracht had bevestigt dat. Het sporten was pure roofbouw op die stoffen in mijn hersenen waar ik toch al minder van had dan de normale medemens.

Mijn idee was dat ik naar een middel op zoek moest die net als bij een depressie dat deel van de hersenen stimuleerde tot een betere enegriehuishouding om weer normaal te worden waardoor ik wel dat zelfbewustzijn, het vermogen tot zelfreflectie, de communicatie met de butenwereld en dat ruggengraat kreeg.

Natuurlijk heeft de medische industrie niet stilgezeten en is opzoek gegaan naar alternatieven van deze middelen die wel de voordelen, maar niet de nadelen en ongewenste bijwerkingen hebben.

En een van die middelen is dus noopept, het is een alcohol die de heropname van bepaalde neurotransmitters vertraagd en de groei van verbindingen tussen je hormanen stimuleert waardoor "helder" wordt en tot actie komt. Noopept doet vele dingen, maar het is ook die door mij lang gezochte pil waardoor je minder gaat eten en meer van gaat bewegen. Precies dat wat ik de laaste 30 jaar alleen voor elkaar kreeg als ik mn tanden op elkaar zette, ren koste van al mijn andere verantwoordelijkheden.

Met noopept op beweeg ik meer, eet ik minder en gezonder, doe ik de afwas, laat ik de hond uit, kijk mijn post na en trek ik om de zoveel tijd schone kleren aan. En niet zoals met die oudere stimulerende middelen in een soort manische party roes, maar gewoon op dezelfde manier zoals jij dat doet.

In sommige landen is het een medicijn dat toegepast wordt tegen luchtziekte, alzheimer, hersenbloedingen en amnesie en electroshocks, in andere landen is t een voedingssupplement voor studenten en zakenmensen.
Ik heb simpelweg 2 keuzes, of ik blijf op de standaardmanier proberen gezonder en beter te leven ( probeer t gewoon nog maar een keer zegt de hulpverlender dan ) of ik kijk verder dan mijn neus lang is. Gezien mijn ervaringen in de laatste 30 jaar met dieten en therapien via t riagg en mentrum weet ik in ieder geval dat als er geen wonder gebeurt dat het maar de vraag is of over 5 jaar nog leef.
De andere keuze is te kiezen voor dat in nederland nog niet goedgekeurde middel waar in de laaste 40 jaar alleen maar positieve berichten van bekend zijn.
En in deze vlog laat ik zien welke keuze dat was.

Ps, het is weer een hele lap tekst geworden, het antwoordt was in het beginne voor jou, maar het is zoals altijd, typisch voor mij een totaal verhaal voor iedereen geworden.
Dat is gewoon een van mijn eigenschappen en mede te wijten aan dat ik nu al 4 dagen geen noopept heb gebruikt omdat ik wil kijken of ik zonder noopept weer in mijn oude bekende gedrag terug val. En inderdaad. Ik zit nog steeds in mn ondergoed achter de computer, heb nog niks in huis gedaan en schrijf antwoorden van 3 kantjes. Ik ben weer helemaal in mijn oude element zoals ik mn hele leven al ben.

Ik vindt t wel mooi zo. Als ik dadelijk op send heb gedrukt zal ik weer 20 mg nemen en kijken of die positieve effecten dan weer terug komen, of dat het gewoon allemaal placebo en larie blijkt te zijn...

[Reactie gewijzigd op woensdag 12 juni 2013 16:26]


Door Tweakers user TIGER79, donderdag 13 juni 2013 11:31

Velen van ons zitten nog steeds op dat schip, we hebben allemaal wat, sommigen van ons doen het zo slecht dat we er aan dood gaan. Gelukkig hebben we nu die vitamine voor het brein.
wanneer jij het zo verwoord klinkt het bijna alsof we niet zonder noopept kunnen doen (net zoals we niet zonder vitamine C kunnen), maar dat slaat natuurlijk nergens op...
95% van de mensen functioneert naar behoeven zonder noopept, dat kun je niet zeggen over een zware vitaminetekort (waar je aan kan overlijden zoals jezelf aangeeft, mensen die aan noopept-tekort zijn gestorven zijn waarschijnlijk 0)....
Ik vermoed dat er een goede placebo-effect aan zit... Je zegt zelf dat je je verbaast dat het na 3 dagen nog enigszins werkt, waarna je toch nog een dosis inneemt en dan binnen een half uur werkt het al... Oftewel lijkt erop dat de concentratie in je lichaam niet van belang is, een van de kenmerken van placebo middels...
Maarre, je doet er niemand mee kwaad dus ik zou zeggen ga er gewoon lekker mee door als je daardoor wel vanachter je pc komt !
Alleen vergelijk het ff niet met stoffen die daadwerkelijk van levensbelang zijn zoals vitamines ;)

Door Tweakers user verleemen, donderdag 13 juni 2013 14:00

TIGER79 schreef op donderdag 13 juni 2013 @ 11:31:
[...]

wanneer jij het zo verwoord klinkt het bijna alsof we niet zonder noopept kunnen doen (net zoals we niet zonder vitamine C kunnen), maar dat slaat natuurlijk nergens op...
95% van de mensen functioneert naar behoeven zonder noopept, dat kun je niet zeggen over een zware vitaminetekort (waar je aan kan overlijden zoals jezelf aangeeft, mensen die aan noopept-tekort zijn gestorven zijn waarschijnlijk 0)....
Ik vermoed dat er een goede placebo-effect aan zit... Je zegt zelf dat je je verbaast dat het na 3 dagen nog enigszins werkt, waarna je toch nog een dosis inneemt en dan binnen een half uur werkt het al... Oftewel lijkt erop dat de concentratie in je lichaam niet van belang is, een van de kenmerken van placebo middels...
Maarre, je doet er niemand mee kwaad dus ik zou zeggen ga er gewoon lekker mee door als je daardoor wel vanachter je pc komt !
Alleen vergelijk het ff niet met stoffen die daadwerkelijk van levensbelang zijn zoals vitamines ;)
Ik vindt die verglijking anders behoorlijk goed. De meeste mensen tegenwoordig gaan ook niet dood als ze geen extra pilletjes slikken waar vitamine C in zit. Misschien is die hele voedingsupplementenbiz van vitamines en mineralen wel een grote oplichterij van het kruidvat en zijn de effecten van al die bruistabletten en sport en energy drinks puur placebo. Maar toch zijn er mensen die denken daardoor beter uit hun bed te kunnen komen.

In de winkels waar je noopept kan kopen staat het gewoon tussen de visolie, 5-htp, gurana en de groene thee extract ( lecitine) wat mij betreft mag t spul dus net zo goed vitamine N genoemd worden.

Als t oplichterij is dan is t wel hele rare oplichterij want met 5 gram noopept a §9,95, te betalen met ideal en binnen 24 uur op je deurmat zonder verzendkosten heb je wel 250 dosissen a 20 mg in je huis. ( in mijn geval heb ik van 1 gram 50 gelatinepilletjes gemaakt, de andere 4 gram zitten nog in t zakje)

Noopept is de officiele merknaam van een geneesmiddel in de oostbloklanden, in somigge landen geldt t als voedingssupplement en in nederland is het nog niet gekeurd. Officieel is het een neurotransmitter heropname remmer zoals bv de antidepressiva remeron waarvan ook wordt beweert dat het alleen maar een placebo is. Ik kan in ieder geval uit eigen ervaringen de verhalen bevestigen dat noopept een stuk minder bijverschijnselen kent als seroxat en remeron. Op remeron bv wordt ik echt een zombie en slaap ik niet alleen 16 uur per dag maar komen dr flink wat pondjes bij. Bij noopept is t exact t omgekeerde wat die bijverschijnselen betreft. Je wordt wakker, helder en daadkrachtig, het is rustgevend voor je maag en je darmen en het versterkt je immuumsysteem.

Ik vindt dat behoorlijk naar een vitamine klinken.

Het wordt niet voor niks door studenten en zakenmensen gebruikt om beter te kunnen presteren. Als schaken een sport genoemd mag worden, dan zit dit in het drankje dat kasparaov drinkt.

[Reactie gewijzigd op donderdag 13 juni 2013 14:09]


Door Tweakers user TIGER79, donderdag 13 juni 2013 15:36

De meeste mensen tegenwoordig gaan ook niet dood als ze geen extra pilletjes slikken waar vitamine C in zit.
Dat is dus precies wat ik bedoel : ZONDER vitamine c pillen kun je gerust leven aangezien je al een basisbron hebt : je voedsel, oftewel al een basisinname van vitamine c...
De vergelijking die jij maakte was scheurbuik door GEBREK aan vitamine C, oftewel de gehele basis (voedsel) was er niet... Je loopt niet snel een GEBREK op van noopept, en je haalt het (voor zover ik heb begrepen) ook niet uit iets anders...
Dus ja je kan wel degelijk leven zonder noopept en nee je kan niet leven zonder vitamine c... Ga nu niet weer zeggen jawel je kan zonder extra pilletjes leven want daar gaat het niet om...
Als t oplichterij is dan is t wel hele rare oplichterij want met 5 gram noopept a §9,95, te betalen met ideal en binnen 24 uur op je deurmat zonder verzendkosten heb je wel 250 dosissen a 20 mg in je huis.
Je snapt toch wel dat je net alle dieetproducten van de tellsell hebt beschreven toch ? Een product hoeft niet werkzaam te zijn om verkocht te kunnen worden, waarbij er een prijs, hoeveelheid en bezorging horen...
Het wordt niet voor niks door studenten en zakenmensen gebruikt om beter te kunnen presteren.
roken ook... caffeine ook... kun je daar zonder mee leven : tuurlijk !!!

Door Lanolas, donderdag 13 juni 2013 17:49

Je moet het ook niet met vitaminen vergelijken maar met aminozuren en liever gezegd peptiden oftewel eiwitketens.
Het valt meer in de category amino, creatine, arginine, L-carnitine. Geen letterlijke vergelijking maar denk dat het bij die middelen aardig in de buurt komt.
Een beetje grof gezegd is wat creatine voor veel sporters is. Is noopept voor eeuhm denkers haha. Sommige mensen merken er ook geen hol van. Sommige zweren erbij.
Hier staat overzichtelijk een hoop informatie:

http://examine.com/supplements/Noopept/

Door Tweakers user verleemen, donderdag 13 juni 2013 18:31

TIGER79 schreef op donderdag 13 juni 2013 @ 15:36:
[...]

Dat is dus precies wat ik bedoel : ZONDER vitamine c pillen kun je gerust leven aangezien je al een basisbron hebt : je voedsel, oftewel al een basisinname van vitamine c...
De vergelijking die jij maakte was scheurbuik door GEBREK aan vitamine C, oftewel de gehele basis (voedsel) was er niet... Je loopt niet snel een GEBREK op van noopept, en je haalt het (voor zover ik heb begrepen) ook niet uit iets anders...
Dus ja je kan wel degelijk leven zonder noopept en nee je kan niet leven zonder vitamine c... Ga nu niet weer zeggen jawel je kan zonder extra pilletjes leven want daar gaat het niet om...


[...]

Je snapt toch wel dat je net alle dieetproducten van de tellsell hebt beschreven toch ? Een product hoeft niet werkzaam te zijn om verkocht te kunnen worden, waarbij er een prijs, hoeveelheid en bezorging horen...


[...]

roken ook... caffeine ook... kun je daar zonder mee leven : tuurlijk !!!
Veel mensen plegen zelfmoord door een gebrek aan bepaalde neurotransmitters in hun brein waardoor ze niet meer de mentale energie hebben om de lasten op het schip des levens te verdragen. Door ze vitamine noopept te geven krijgen ze die standvastigheid en energie terug waarmee ze deze mentale " scheurbuik " weten te voorkomen.

Maar het hoeft helemaal niet zo ver te komen. Mensen met alzheimer zullen zonder vitamine noopept sneller afglijden naar het punt waar ze hun kinderen niet meer herkennen. Net zoals mensen die electroshocks hebben gehad zonder vitamine noopept langer last van geheugenverlies hebben.

En om t nog mooier te maken. Dankzij vitamine noopept slagen er talloze studenten WEL voor hun examen.

Als dit middel al bij tell sell te koop zou zijn dan had je dat 99 euro voor 2 maanden aan poeder gekost. ( + 7,95 portokosten) . dat is dus 1 gram verdeeld over 60 capsules.
Van al die andere middelen waarvan tell sell beweert dat het iets dergelijks doet hoef je maar een forum te zoeken om de mensen te horen klagen dat t niet werkt.

Als dit middel drugs was, had het 50 euro per gram gekost ( en dan wel 1 op 10 gemengd met vulmiddel)

250 lijntjes noopept kosten §,9,95, en 1 zo'n lijntje werkt de hele dag. je koopt t officieel, je krijgt via de kpn. Je zou toch denken dat als t om een illegaal middel gaat dat ze t niet met koeieletters op de envelop printen... En als je dan t internet afroomt naar data en fora vindt je niks over negatieve bijwerkingen. Zelfs over vitamine c krijg je soms wel eens te lezen dat te veel niet goed is. Zelfs van water drinken is er een geval bekend waar iemand aan overleden is.maar bij noopept hebben ze alleen nog maar muizen dood gekregen door ze 6 gram ( lees 300 dosisen ) per kilo toe te dienen. Voor de rest, ook in onafhankelijke medische test is t allemaal positief.

De reden waarom zoiets als noopept en andere racetams niet bij het grote publiek bekend zijn is simpelweg omdat het zo makkelijk en goedkoop te maken is dat er eenwoudig weg geen winst op gemaakt kan worden. Je gaat geen reklamecampagne opzetten voor een product dat maar 2 cent per dag kost. ( en dat is de prijs die ik als consument in de winkel betaal). zelfs kraanwater is duurder.

[Reactie gewijzigd op donderdag 13 juni 2013 18:51]


Door Evert, vrijdag 14 juni 2013 00:26

Het dagboek van een drugsverslaafde. Interessant dat je erachter komt wat verslaving is. En als jij denkt dat je leven met het spul beter is, geloof me: illusie. Als je dat spul wel neemt eet je ook veel vlees, kijk maar omlaag.

Door Tweakers user ZpAz, vrijdag 14 juni 2013 11:14

250 lijntjes noopept kosten §,9,95, en 1 zo'n lijntje werkt de hele dag. je koopt t officieel, je krijgt via de kpn.
Per fax?

Door Tweakers user tzeunis, zaterdag 15 juni 2013 20:07

Kansloos, kansloos, kansloos! Neem gewoon lekker bak salade en fruit elke dag, laat je vleesch staan en kijk eens hoe je functioneert. Als dat chemisch nep gemanipuleerde spul. Daar wordt je sloom van. Elk onderzoek kan een product positief uit de bus laten komen, ligt puur aan de afmeting van je N. Je gelooft zeker ook dat light en zero spul gezond is?

Neem jij nog maar eens lekker een lijntje van die bagger om achter je pc uit te komen. Denk dat t kwestie van motivatie en attitude is. Hoe functioneel ben je verder, sport, BMI, adl?

[Reactie gewijzigd op zaterdag 15 juni 2013 20:07]


Door Tweakers user verleemen, zaterdag 15 juni 2013 21:21

tzeunis schreef op zaterdag 15 juni 2013 @ 20:07:
Kansloos, kansloos, kansloos! Neem gewoon lekker bak salade en fruit elke dag, laat je vleesch staan en kijk eens hoe je functioneert. Als dat chemisch nep gemanipuleerde spul. Daar wordt je sloom van. Elk onderzoek kan een product positief uit de bus laten komen, ligt puur aan de afmeting van je N. Je gelooft zeker ook dat light en zero spul gezond is?

Neem jij nog maar eens lekker een lijntje van die bagger om achter je pc uit te komen. Denk dat t kwestie van motivatie en attitude is. Hoe functioneel ben je verder, sport, BMI, adl?
Je mate van motivatie en artitude zijn afhankelijk van het gehalte van neurotransmitters in je brein. Als dat gehalte door verkeerd eten, milieuvervuiling, gewenning, verslaving of door een hersendefect minder is dan het zou moeten zijn heeft dat direct effect op je psyche.
Noopept brengt die neurotransmitters weer terug tot normale waardes, het doet in weze t zelfde als Prozac en Remeron, het repareert het vermogen van de hersenen om voldoende neurotransmitters te produceren waardoor dwanghandelingen, verslaving, gebrek aan focus en doorzettingsvermogen ontstaan.

Mensen die een gezonde energie en neurotransmitterhuishouden hebben, eten niet te veel, ze bewegen genoeg en ze hebben de rust en de toeweiding om hun taken uit te voeren.

Mensen die te veel alcohol drinken, te veel eten, op de bank voor de tv blijven plakken en de afwas uitstellen tot morgen hebben daar gewoon een te kort aan.

Als je noopept op hebt dan worden die tekortkomeningen gerepareert, het zorgt er gewoon voor dat je chemische huishouding in je hersenen op het nivo gebracht wordt waar het hoort te zijn en daardoor ga je precies dat doen wat gezonde mensen doen, je gaat normaal bewegen, je gaat normaal bewegen. Als je noopept op hebt drink je 2 biertjes in plaats van 6. Als het buiten lekker weer is ga je lekker met de buurvrouw kletsen. Als je in een restaurant bent kies je als vanzelfsprekend voor de maaltijdsalade simpelweg omdat die er het lekkerst uitziet.

Van noopept wordt je niet dronken, je wordt niet stoned, alles gaat heel subtiel. Het is dat ik een logboek bijhoud zodat ik mijn gedrag kan vergelijken met hoe ik er voor was ( ik heb ook na 10 dagen even een paar dagen niet geslikt om te kijken of ik in mijn gedrag zou terug vallen, en inderdaad, het zijn de enige dagen dat ik weer behoefte aan vlees had en niet van mijn computer weg te schoppen was)
Je krijgt er meer energie van, maar dan wel die hoeveelheid energie die een gezond iemand heeft om in plaats van op de fiets te voet naar de supermarkt te lopen, het is dus niet zo dat je strak gaat staan of dat je agressief wordt of wilt gaan rennen.

Mijn buurman heeft pdd nos, hij is heel wild en ongecontroleerd in zijn gedrag. Misschien is t handig als je naar zn kanaal wilmex1 kijkt om te zien hoe hijnis als ie geen noopept op heeft.

[Reactie gewijzigd op zaterdag 15 juni 2013 22:31]


Door Tweakers user Douweegbertje, zondag 16 juni 2013 11:27

Hey marco, ik heb hier even een blogje stukje over gemaakt The Internets

Door Tweakers user tzeunis, maandag 17 juni 2013 17:13

verleemen schreef op zaterdag 15 juni 2013 @ 21:21:
[...]

Je mate van motivatie en artitude zijn afhankelijk van het gehalte van neurotransmitters in je brein. Als dat gehalte door verkeerd eten, milieuvervuiling, gewenning, verslaving of door een hersendefect minder is dan het zou moeten zijn heeft dat direct effect op je psyche.
Noopept brengt die neurotransmitters weer terug tot normale waardes, het doet in weze t zelfde als Prozac en Remeron, het repareert het vermogen van de hersenen om voldoende neurotransmitters te produceren waardoor dwanghandelingen, verslaving, gebrek aan focus en doorzettingsvermogen ontstaan.

Mensen die een gezonde energie en neurotransmitterhuishouden hebben, eten niet te veel, ze bewegen genoeg en ze hebben de rust en de toeweiding om hun taken uit te voeren.

Mensen die te veel alcohol drinken, te veel eten, op de bank voor de tv blijven plakken en de afwas uitstellen tot morgen hebben daar gewoon een te kort aan.

Als je noopept op hebt dan worden die tekortkomeningen gerepareert, het zorgt er gewoon voor dat je chemische huishouding in je hersenen op het nivo gebracht wordt waar het hoort te zijn en daardoor ga je precies dat doen wat gezonde mensen doen, je gaat normaal bewegen, je gaat normaal bewegen. Als je noopept op hebt drink je 2 biertjes in plaats van 6. Als het buiten lekker weer is ga je lekker met de buurvrouw kletsen. Als je in een restaurant bent kies je als vanzelfsprekend voor de maaltijdsalade simpelweg omdat die er het lekkerst uitziet.

Van noopept wordt je niet dronken, je wordt niet stoned, alles gaat heel subtiel. Het is dat ik een logboek bijhoud zodat ik mijn gedrag kan vergelijken met hoe ik er voor was ( ik heb ook na 10 dagen even een paar dagen niet geslikt om te kijken of ik in mijn gedrag zou terug vallen, en inderdaad, het zijn de enige dagen dat ik weer behoefte aan vlees had en niet van mijn computer weg te schoppen was)
Je krijgt er meer energie van, maar dan wel die hoeveelheid energie die een gezond iemand heeft om in plaats van op de fiets te voet naar de supermarkt te lopen, het is dus niet zo dat je strak gaat staan of dat je agressief wordt of wilt gaan rennen.

Mijn buurman heeft pdd nos, hij is heel wild en ongecontroleerd in zijn gedrag. Misschien is t handig als je naar zn kanaal wilmex1 kijkt om te zien hoe hijnis als ie geen noopept op heeft.
Ik geef toe dat mijn reactie erg kort door de bocht was. Neemt niet weg dat ik dit 'positief promoten van een middel' via een blog (ja tis een eigen mening) niet juist vind. Er is nog erg weinig onderzoek bekend van Noopept, tenzij je de Russische kant blind gelooft. Daarnaast blijf ik bij mijn korte verhaal; alles is tegenwoordig nep en namaak. Iedere pillen/voedsel/drankfabrikant doet alsof hij de oplossing heeft en iemand die alleen maar groen eet wordt door de media als labiel en zwakbegaafd tentoongesteld op internationale TV! Ik ben zelf ook medicus en ik schrijf ook alle troep voor aan patienten, maar niet voordat ze alternatieve weg bewandeld hebben en ik kan je verzekeren dat dat bij grofweg 90% helpt.

Het verhaal bij 2 biertjes ipv 6 biertjes, op de bank blijven zitten, niet praten met de buuv. Tis 1 negatieve spiraal. Wanneer je niet zou drinken, meer zou bewegen heb je het idee dat je beter functioneert en uitziet en dan ga je dat gesprek wel zelf aan met de buuv. De keuze voor iets anders dan een maaltijd salade is puur gebaseerd op de koolhydraat verslaving waar de tegenwoordige populatie mee te maken heeft. Suiker, suiker, suiker. Overal gaat suiker in en dat wil je hebben. Verder worden er allelei e-nummers in je vlees/koekjes/chips/etc verwerkt waardoor je alleen maar die zak wil leegeten en meer wil. Die salade maakt geen kans.

Daarnaast repareert Noopept noppes; je brein is simpelweg pure prikkelgeleiding van synaps op synaps en alles wat de buurman weggezopen of geblowd heeft, is kapot. No way dat dat regenereert. Als dat zo zou zijn, dan was het wondermiddel uitgevonden en zouden er geen mensen meer overlijden aan neurotrauma's bijvoorbeeld. Noopept zorgt voor meer neurotransmitters gedurende de inname tijd, maar ook dat gaat wennen. Kijk maar de dopaminegeile gebruikers onder de verslaafden, er komt een tijd dat de dopamine cellen vol zijn en steeds meer nodig hebben om te verzadigen. Wanneer dat gebeurt volgt er een depressie en TS poging of OD.

Door Tweakers user verleemen, maandag 17 juni 2013 18:57

tzeunis schreef op maandag 17 juni 2013 @ 17:13:
[...]


Ik geef toe dat mijn reactie erg kort door de bocht was. Neemt niet weg dat ik dit 'positief promoten van een middel' via een blog (ja tis een eigen mening) niet juist vind. Er is nog erg weinig onderzoek bekend van Noopept, tenzij je de Russische kant blind gelooft. Daarnaast blijf ik bij mijn korte verhaal; alles is tegenwoordig nep en namaak. Iedere pillen/voedsel/drankfabrikant doet alsof hij de oplossing heeft en iemand die alleen maar groen eet wordt door de media als labiel en zwakbegaafd tentoongesteld op internationale TV! Ik ben zelf ook medicus en ik schrijf ook alle troep voor aan patienten, maar niet voordat ze alternatieve weg bewandeld hebben en ik kan je verzekeren dat dat bij grofweg 90% helpt.

Het verhaal bij 2 biertjes ipv 6 biertjes, op de bank blijven zitten, niet praten met de buuv. Tis 1 negatieve spiraal. Wanneer je niet zou drinken, meer zou bewegen heb je het idee dat je beter functioneert en uitziet en dan ga je dat gesprek wel zelf aan met de buuv. De keuze voor iets anders dan een maaltijd salade is puur gebaseerd op de koolhydraat verslaving waar de tegenwoordige populatie mee te maken heeft. Suiker, suiker, suiker. Overal gaat suiker in en dat wil je hebben. Verder worden er allelei e-nummers in je vlees/koekjes/chips/etc verwerkt waardoor je alleen maar die zak wil leegeten en meer wil. Die salade maakt geen kans.

Daarnaast repareert Noopept noppes; je brein is simpelweg pure prikkelgeleiding van synaps op synaps en alles wat de buurman weggezopen of geblowd heeft, is kapot. No way dat dat regenereert. Als dat zo zou zijn, dan was het wondermiddel uitgevonden en zouden er geen mensen meer overlijden aan neurotrauma's bijvoorbeeld. Noopept zorgt voor meer neurotransmitters gedurende de inname tijd, maar ook dat gaat wennen. Kijk maar de dopaminegeile gebruikers onder de verslaafden, er komt een tijd dat de dopamine cellen vol zijn en steeds meer nodig hebben om te verzadigen. Wanneer dat gebeurt volgt er een depressie en TS poging of OD.
Jou bewering dat noopept niets rpareert staat nogal haaks op de bevindingen van dierproeven waarin wordt aangetoond dat noopept de aangroei van verbindingn tussen de neuronen
stimuleert. De reden waarom mensen overlijden aan neurotraumas is mijns inziens dan ook omdat ze domweg geen noopept gebruiken want het is precies dat waar noopept in de oostbloklanden wordt voorgeschreven.

Ik zie al helemaal niet in waarom ik de research en testen van een russisch farmaceutisch bedrijf niet mag vertrouwen en een nederlands bedrijf wel. Als ik naar de tv commercials van noopept kijk is duidelijk te zien wie de doelgroep is, namelijk de oudere middenstand en hoger opgeleiden. Je gaat geen miljoennen investeren en 15 jaar testen uitvoeren om dan een middel op de markt te gooien waar je van verwacht dat je na een tijd tot aan je oren in de schadeclaims terecht komt.

En wondermiddel? Zijn pelicelinne en viagra wondermiddelen? Ik denk dst je wel een beetje perspectief moet houden, als je kop er half afhangt omder er iemand met een vrachtwagen overheen heeft gereden dan werkt noopept natuurlijk ook niet.

Ik kan alleen maar kijken naar verglijkbare middelen. Als ik op een bepaald moment geen remeron had gehad had ik dit niet geschreven maar had ik ergens op een kerkhof gelegen omdat ik de hand aan mezelf had geslagen en remeron heeft mij daarvan gered. Maar dan wel xoor een half jaar als zombie door t leven te gaan met 16 uur slaap per dag, de nodige huidirritatie en een gewichtstoename van meer dan 20 kilo.

Noopept is de generatie na Prozac en Remeron. Het heeft de zelfde voordelen zoals het herstellen van depressie en dwangneuroses, het werkt verslaving tegen en zorgt er voor dat je actiever en gezonder gaat leven. Het verhoogt je vermogen tot concentratie en focus en verbetert je geheugen en het vermogen dat wat je leert langer en beter te onthouden. Een van de reklames op de russische tv prijst het middel dan ook aan voor oudere mensen als een middel om hun vitalteit weer terug te geven. In plaats van dat ze achter de begonias gaan zitten gaan ze er van tuinieren.

En wat dat tuinieren betreft, werkt dat blijkbaar ook bij de jongere generatie want
Ik heb een fantastische onbedoelde controlegroep ondekt.

Mijn niet bijster intelligente en liever lui dan moe huisgenoot die al meer dan 2 jaar bij me woont heeft in de tijd dat hij hier woont mijn mooie tuin helemaal tot vuilnisbeld omgetovert, het hele tuinhok tot aan de nok gevuld met rotzzoi dat ie op straat vind, en de tuin zelf helemaal vol met vuilniszakken en troep. Dr is gewoon niet tegen op te ruimen en t heeft er voor gezorgd dat ik vorig jaar zomer gewoon niet in mn achtertuin ben gaan zitten. De kamer waar hij slaapt is niet veel beter, het is typisch zo'n rommelig donker slaaphok waar al een jaar niet in is gestofzuigt.

Tot voor 2 weken, plotseling begint meneer daar op te ruimen. Alle troep uit t tuinhuisje is verdwenen, de tuin is geschoffeld, alle vuilniszakken zijn weg. Hij heeft zelfs alle stoeptegels verwijderd en opnieuw gelegd en een strak zijtuintje aangelegd. In 2 weken tijd is zijn kamer en de tuin van een hopeloze rommelberg in een paradijsje veranderd, heel geleidelijk, ik kreeg t pas sinds een dag of 5 door, mede omdat ik daar gewoon nnig nauwelijks kom...

Wat blijkt, meneer heeft gisteren toegegeven dat ie elke dag een van mn chocolaatjes ( met daarin 30 mg noopept) uit mijn koelkast jat..

Ergens ben ik blij dat ie t niet gevraagd heeft, afgezien daarvan kost t toch gewn drol, en als dat inderdaad de resultaten van noopept zijn ben ik alleen maar blij met t resultaat.
Ondertussen heb ik dus al 5 keer in mn tuin gezeten in plaats van alleen achter mij. Buro.
Wat me wel opvalt is dat ik wel erg veel groenten fruit en water tot me neem de laaste tijd.
Zo ken ik mezelf niet.

[Reactie gewijzigd op maandag 17 juni 2013 19:14]


Door Daria, woensdag 14 augustus 2013 10:50

TRIA den 3erw poia efimerida dsaeaivs pantws stin imera isa pou t anefere.... ntropi!!giati gia na min 8i3ei tin pirosvestiki ipiresia??sto prwtoselido to grafe les kai itan kati fisiologiko... ntropi!

Door home owner's insurance, zondag 1 september 2013 14:29

There are no words to describe how bodacious this is.

Door http://securitywithspeed., vrijdag 18 oktober 2013 08:05

I went to tons of links before this, what was I thinking?

Door auto insurance quotes onl, vrijdag 8 november 2013 05:18

Great hammer of Thor, that is powerfully helpful!

Reageren is niet meer mogelijk